БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

5 сесія 8 скликання Білицької селищної ради 25.02.2020р (зі змінами)

Дата: 24.02.2021 11:37
Кількість переглядів: 570

1.Про затвердження передавальних актів щодо передачі майна сільських рад та їх виконавчих органів, які припиняються в результаті реорганізації шляхом приєднання до Білицької селищної ради.

 

2. Про передачу майна комунальної власності Білицької селищної ради в оперативне управління та користування КНП «Центр первинної медико- санітарної допомоги Білицько селищної ради».

 

3.Про проведення реконструкції стадіону в смт.Білики (удосконалення спортивної інфраструктури громади).

 

4.Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку територіальної громади на 2021 рік.

 

5.Про внесення змін до штатного розпису виконавчого комітету Білицької селищної ради.

 

6.Про внесення змін у найменування юридичної особи закладу культури.

 

7.Про вихід з членів  Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації міст України» та Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України.

 

8.Про затвердження розпорядження селищного голови №02-06/12 від 02.02.2021 року «Про передачу майна комунальної власності селищної ради підприємству комунальної служби «СТАРТ» Білицької селищної ради на праві господарського відання».

 

9.Про розгляд депутатського запиту.

 

10.Про надання одноразової матеріальної допомоги.

 

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ:

11.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок громадянам для обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

 

12.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок та проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  громадянам для ведення особистого селянського господарства, товарного с.г. виробництва.

 

12.1.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок та проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  громадянам для ведення особистого селянського господарства, товарного с.г. виробництва.

 

13.Про приєднання до земель запасу земельних ділянок відповідно до заяв громадян.

 

14.Про надання дозволів громадянам на розробку технічних документацій із землеустрою           щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок для для обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

 

15.Про надання дозволів громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, товарного с.г.виробництва, городництва.

 

16.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної     ділянки орієнтовною площею 0,0004 га розташованої на території Бутенківської      сільської ради в селі Бережнівка із земель для будівництва  та обслуговування будівель             торгівлі комунальної власності Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.1 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,0054 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.2Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,0064 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.3 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,0176 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.4 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,0264 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.5 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,0389 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.6 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,0413 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.7 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,0570 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.8 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,0612 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.9 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,0620 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.10 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,0679 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.11 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,0743 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.12 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,0755 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.13 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,0762 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.14 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,1085 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.15 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,1103 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.16 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,1225 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.17 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,2251 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.18 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,2309 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.19 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,2751 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

17.20 Про надання в постійне користування земельної ділянки площею 0,4353 га в селі Бутенки Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

 

18. Про надання дозволу ПрАТ «Київстар»  на розробку детального плану території  села Трояни, Кобеляцького району, Полтавської області для розміщення та експлуатації

об’єктів і споруд телекомунікацій. 

 

19. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної    ділянки орієнтовною площею 0,02 га по вул. 23 Вересня, 1 в селі Жуки  Охріменко             Наталії Миколаївні.

 

20. Про надання в оренду земельної ділянки пл. 0,40 га по вул. Індустріальній, 1 б в селі                         Бутенки Проскурі Івану Леонідовичу.

 

21. Про надання в оренду земельної ділянки площею 6,34 га в селі Кустолові Кущі для                городництва Стрельник Олені Борисівні.

 

22.Про надання в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) площею 44,3350 га ТОВ «Агрофірмі«Добробут». 

 

23.Про надання в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) площею 18,20 га ТОВ «Агрофірмі «Добробут».

 

24.Про надання в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) площею 18,20  СФГ «Урожай».

 

25. Про надання в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) площею 6,9 га ФГ «Покрова 2006».

 

26.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Полтавській в селі Бутенки з метою встановлення МАФ Артеменко О.А.

 

27. Про припинення договору оренди на земельну ділянку по вул. Полтавській, 52/1 в селі Бутенки з  Копелець Н.О. 

 

28. Про надання в оренду земельної ділянки по вул. Полтавській, 52/1 в селі Бутенки Шишко Ю.М.

 

29. Про затвердження генерального плану села Вишневе, Кобеляцького району,               Полтавської області. 

 

30. Про затвердження генерального плану села Вітрова Балка, Кобеляцького району,                   Полтавської області

     

      31. Про затвердження генерального плану села Дрижина Гребля, Кобеляцького району, Полтавської області.

 

32. Про порядок надання земельних ділянок громадянам для городництва на території Білицької селищної ради.

 

33. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою на земельну ділянку орієнтовною площею 3,59 кад. га на території Білицької селищної ради Батьковській Г.С.

 

34. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою на земельну ділянку  орієнтовною площею 3,59 кад. га на території Білицької селищної ради Нестеренку Р.М.

 

Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь