A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

Сторінка на стадії наповнення.

Зроблено в Україні: Купувати продукцію українського виробництва — це стимулювати свою, а не чужу економіку

Зроблено в Україні: Купувати продукцію українського виробництва — це стимулювати свою, а не чужу економіку У складних обставинах повномасштабного вторгнення та безлічі викликів, які воно принесло, для України життєво важливо, аби бюджет країни працював для розвитку бізнесу та бізнес брав участь у забезпеченні потреб держави. Тут дороговказом може стати народне прислів’я: «свій до свого по своє». Купувати продукцію українського виробництва — це стимулювати свою, а не чужу економіку. Це важливо як на побутовому рівні, коли купуєш одяг чи продукти в магазині, так і під час підготовки великих закупівель через тендери.

16:29 18.03.2024

Делегація Полтавщини з робочим візитом відвідала Литовську Республіку

Делегація Полтавщини з робочим візитом відвідала Литовську Республіку Делегація Полтавщини, що з робочим візитом перебувала в Литовській Республіці, зустрілася із віцеспікером Сейму Литовської Республіки Саударгасом Паулюсом та членом комітету з питань національної безпеки і оборони Сейму Арвидасос Поцюсом. «Полтавщина – унікальний регіон та має чималий потенціал. Із початку повномасштабного вторгнення область стала прихистком для понад 200 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Ми робимо все можливе, щоб інтегрувати їх до життя громад: забезпечуємо житлом, працевлаштовуємо, соціалізуємо», – розповів заступник начальника Полтавської ОВА Володимир Василенко.

16:29 18.03.2024

Наша мета – функціонування сервісу «Мобільний адміністратор» в усіх 60 громадах області, – Володимир Когут

  На Полтавщині лише у 9 громадах Полтавщини функціонує сервіс «Мобільний адміністратор». Про це розповів заступник начальник Полтавської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Володимир Когут під час онлайн-наради з керівниками ЦНАПів щодо розвитку мережі надання адміністративних послуг. «Наразі сервіс «Мобільний адміністратор» функціонує у Великосорочинській, Глобинській, Котелевській, Кременчуцькій, Миргородській, Опішнянській, Пирятинській, Полтавській, Решетилівській громадах, – зауважив Володимир Когут. – Питання забезпечення надання послуг вразливим категоріям населення за місцем проживання чи перебування, за попереднім записом залишається в пріоритеті. Наша мета – функціонування сервісу «Мобільний адміністратор» в усіх 60 громадах області».

12:33 18.03.2024

В Білицькій ТГ були проведені виїзні прийоми лікарів

15 березня 2024 року в с. Степове Білицької ТГ відбувся виїзний прийом сімейного лікаря, психолога та соціального працівника від Благодійного фонду "ПРЕМ'ЄР УРЖАНС ІНТЕРНАСЬОНАЛЬ". За послугами до фахівців звернулися 25 осіб.

12:21 18.03.2024

Проєкт “Перспектива” про допомогу

Про допомогу Проєкт “Перспектива” реалізується ГО “Український професійний розвиток” за всебічної підтримки організації World Jewish Relief. Участь у проєкті безоплатна. Проєкт має два напрями: “Працевлаштування” та “Самозайнятість”.

10:54 18.03.2024

З квітня дітям загиблих військових, які добровільно стали на захист України, підвищать виплати

З квітня дітям загиблих військових, які добровільно стали на захист України, підвищать виплати Уряд збільшив розмір державної соціальної допомоги дітям загиблих захисників-добровольців. Йдеться про дітей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, які добровільно брали участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, та не входили до складу добровольчих формувань територіальних громад. Це дозволить з 1 квітня автоматично підвищити розмір виплати на одну дитину із 2361 гривні до 7800 гривень і до 6100 гривень на кожного неповнолітнього, якщо в сім’ї є двоє та більше дітей.

09:42 18.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь