A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Про епідеміологічну ситуацію та запровадження додаткових обмежувальних заходів щодо запобігання поширенню на території Білицької селищної ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Дата: 24.03.2021 18:53
Кількість переглядів: 353

   ПРОТОКОЛ № 2

 

  cмт. Білики                                                                                                       24.03.2021  1300.

 

   Проводить: голова комісії – Скрильник М.

 

        Присутні на засіданні члени комісії, які затверджені рішенням виконавчого комітету Білицької селищної ради від 25.02.2021 р. №27.

 

Питання що винесено на розгляд

 

  1. Про епідеміологічну ситуацію та запровадження додаткових обмежувальних заходів щодо запобігання поширенню на території Білицької селищної ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

 

По першому питанню доповідає в.о. директора КНП "Центр ПМСД Білицької селищної ради" Ольга Луцько.

Станом на 24.03.2021 року на території Білицької селищної ради зафіксовано 25 випадків гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, підтверджених ПЛР тестами. Аналізуючи кількість підтверджених випадків даної гострої респіраторної хвороби слід відміти її стрімке зростання за березень місяць (25 випадків проти 3 у лютому місяці). Також відмічається зростання кількості випадків на інші ГРВІ (145 випадків у березні проти 102 випадків у лютому місяці).

Комісія вирішила:

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2021 р. № 230 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236"

1.   Загальному відділу Виконавчого комітету селищної ради:

1.1. Посилити інформаційно-просвітницьку роботу серед мешканців громади усіма доступними засобами інформування щодо неухильного дотримання вимог, які відповідають “помаранчевому” рівню епідемічної небезпеки.

1.2.          Обмежити прийом фізичних осіб закладами, підприємствами, установами, організаціями Білицької селищної ради, що забезпечують надання адміністративних послуг.

1.3.          Визначити перелік послуг та підстав для прийому фізичних осіб з метою надання адміністративних послуг як невідкладних.

1.4. Забезпечити надання адміністративних послуг юридичним особам дистанційно.

1.5. Інформацію про такі заходи довести до відома населення з використанням офіційних веб-сайтів та інших комунікаційних засобів.

2. Рекомендувати підприємствам, установам та організаціям розташованим на території громади забезпечити оптимальний режим роботи, організацію позмінної роботи працівників, а за технічної можливості — також роботи в режимі реального часу через Інтернет.

3.  Секретарю Селищної ради організувати проведення чергової сесії Білицької селищної ради 25.03.2021 року із дотриманням протиепідемічних заходів та обмеженням доступу осіб, які не являються депутатами, доповідачами, співдоповідачами, а також не акредитованим представникам засобів масової інформації.

4. Комунальній установі “Центр надання соціальних послуг” Білицької селищної ради забезпечити системне обслуговування всіх одиноких громадян, доставку продуктів харчування, ліків, оплату житлово - комунальних послуг.

Термін виконання: терміново, на період обмежувальних карантинних заходів (в період з 00 годин 00 хвилин 25 березня 2021 року до 00 годин 00 хвилин 03 квітня 2021 року).

 

 

   Голова  комісії                     /підписано/                 Микола СКРИЛЬНИК

 

 

 Секретар    комісії                         /підписано/                Віктор ПОПРУГА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь