A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації “Детальний план території за межами села Трояни в адміністративних межах Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської

Дата: 06.05.2021 17:41
Кількість переглядів: 293

Завантажити: 134-21_ДПТ Базова станція Трояни

1) Детальний план території розробляється з метою відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0060 га, що знаходиться за межами населених пунктів поблизу села Трояни Білицької селищної ради Полтавського району Полтавської області. На даний момент територія вільна від забудови. Передбачається розмістити на ділянці проектування базову станцію мобільного зв'язку.  При цьому враховано раціональне розташування об’єкту відносно існуючих будівель і споруд та можливість його інженерного забезпечення. Проектом надані пропозиції щодо розміщення базової станції з визначенням містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки

 

2) Основні техніко-економічні показники:

- площа території в межах розробки детального плану — 0,0483 га;

- площа земельної ділянки — 0,0060 м2;

- площа території облаштування споруд базової станції — 0,0036 м2.

 

3) Замовником містобудівної документації є виконавчий комітет Білицької селищної ради. Розробник проекту — ФОП Вітько Олена Леонідівна.

4) З проектом містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Білицької селищної ради за адресою: 39220  Полтавська обл., смт. Білики, вул. Кобеляцька, 53А, земельний відділ виконавчого комітету та  на сайті Білицької громади bilycka-gromada.gov.ua.

5) Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій – начальник земельного відділу Скрильник Софія Володимирівна.

6) Обговорення проекту з поданням пропозицій триває 30 днів. Пропозиції приймаються в Білицькій селищній ради за адресою, зазначеною вище та за електронною адресою bilyky.rada@ukr.net. Початок прийому пропозицій – 07/05/2021 року . Строк завершення прийому пропозицій 06.06.2021 року.

7) Громадські слухання по проекту містобудівної документації відбудуться

07.06.2021 року о 14.00 в актовому залі приміщення Білицької селищної ради за адресою смт. Білики, вул. Кобеляцька, 53а.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь