A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Святкування Міжнародного дня захисту дітей у Білицькій громаді

Дата: 07.06.2021 12:35
Кількість переглядів: 745

1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Це і веселе свято для самих дітей, і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

4 червня 2021 року в Білицькій громаді відбулося масштабне свято, приурочене до Міжнародного дня захисту дітей. Захід був організований гуманітарним відділом Білицької селищної ради. Завітали на нього діти з усіх шкіл Білицької громади.

Заходи розпочались ходою головною вулицею селища за участі наймолодших жителів громади. Разом із вчителями та батьками вони вирушили на Білицький центральний стадіон, де відбулося урочисте відкриття свята.

На захід завітали: голова Білицької селищної ради Микола Володимирович Скрильник, заступник селищного голови Петров Сергій Геннадійович, секретар селищної ради Демиденко Альона Олександрівна.

Святковий настрій цього дня дарували ансамбль барабанщиць, вихованці і працівники дошкільного навчального закладу «Дзвіночок», учні Бережнівської і Бутенківської шкіл.

Свято не обмежилося стадіоном – на дітвору чекало веселе продовження – ігротека роботів, веселий грим, майстер-класи з випилювання кумедних фігур із фанери, паперова феєрія з квілінгу та орігамі і цікаві експерименти; футбольне змагання і конкурс малюнка на асфальті; яскраві фотозони і «Долоньки щастя».

А в селищному будинку культури відбувся святковий концерт, на початку якого начальник гуманітарного відділу Білицької селищної ради Данько Іван Борисович нагородив дітей, котрі показали найкращі результати в спортивному заході почесними грамотами, за конкурс малюнка на асфальті, – подарунками. Дитячі вокальні та хореографічні колективи будинку культури, мистецької школи і Білицького опорного закладу вітали зі святом чудовим виступом.

Свято стало таким солодким і смачним завдяки спонсорам і меценатам: ТОВ «Онур», ПП «Діадема», Мамедова А. В., Жука С. М., Гординської А. Т., Заїки Ю. В., Дробини М. В.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь