A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

10 сесія 8 скликання Білицької селищної ради 30.06.2021р

Дата: 29.06.2021 13:22
Кількість переглядів: 514

1. Про затвердження Положення про проведення конкурсного відбору та порядок призначення на посаду керівника  закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності  Білицької селищної ради.

 

2. Про надання одноразової матеріальної допомоги.

 

3.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок громадянам для обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

 

4.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок та проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  громадянам для ведення особистого селянського господарства, товарного с.г. виробництва, сінокосіння та випасання худоби.

 

5.Про надання дозволів громадянам на розробку технічних документацій із землеустрою           щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок для  обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

 

6.Про проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки у формі аукціону.

 

7.Про надання в тимчасове користування земельних ділянок громадянам для сінокосіння та випасання худоби на території Білицької селищної ради.

 

8.Про надання в тимчасове користування земельних ділянок громадянам для городництва на території Білицької селищної ради.

 

9.Про надання в оренду земельної ділянки площею 0,25 га на території Білицької селищної ради для городництва Псюкало В.І.

 

10.Про надання в оренду земельної ділянки площею 0,31 га на території Білицької селищної ради для городництва Терновій П.К.

 

11.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Заводській, 21а в смт. Білики з метою встановлення МАФ Мамедову Вадиму Аділовичу.

 

12.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Заводській, 21 б в смт. Білики з метою встановлення МАФ Мамедову Відаді Адиловичу.

 

13.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0042 га на території Білицької селищної ради Кременчуцькому лінійному виробничому управлінню магістральних газопроводів.

 

14.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0006 га на території Білицької селищної ради Кременчуцькому лінійному виробничому управлінню магістральних газопроводів.

 

15.Про затвердження детального плану території за межами села Трояни Білицької селищної ради для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій.

 

16.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПрАТ “Київстар”.

 

17.Про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  за межами села Свічкарево, Полтавського району, Полтавської області.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь