A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади директора опорного закладу «Білицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 Білицької селищної ради»

Дата: 02.07.2021 12:57
Кількість переглядів: 674

Гуманітарний відділ виконавчого комітету Білицької селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора  опорного закладу «Білицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 Білицької селищної ради», що знаходиться за адресою: смт. Білики, Полтавський район, Полтавська  область, вул. Миру, 4.

 Умови оплати праці: відповідно до вимог наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року №102.

 Кваліфікаційні вимоги до претендентів на вакантну посаду директора  опорного закладу «Білицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 Білицької селищної ради»:

 

є громадянином України;

вільно володіє державною мовою;

має вищу освіту ступеня не нижче спеціаліста магістра (спеціаліста);

стаж педагогічної роботи не менше трьох років.

 

Для участі у конкурсі подають такі документи:

заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

копія паспорта громадянина України;

копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

довідка про відсутність судимості;

довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

мотиваційний лист, складений у довільній формі.

          Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

    Визначені документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк.

Строк   подання документів  для участі  в конкурсному  відборі   з  02 липня 2021 року  по 21 липня 2021 року.

Документи подаються до гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради за адресою: вул. Надворсклянська, буд.201,а, смт.Білики, Полтавська область, 39220, методисту гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради Каракуці Галині Іванівні, електронна  пошта: gum.viddil.2020@gmail.com,  тел.0666479489.

Конкурс    на     заміщення    вакантної посади директора     відбудеться  05 серпня   2021 року о 10 год в залі  засідань Білицької  селищної  ради  за адресою:  смт. Білики, вул.Кобеляцька, будинок 53, а.

 Призначення керівника закладу освіти здійснюється начальником гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради строком на шість років, а для особи, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше – строком на два роки. Призначення керівника закладу освіти здійснюється за результатами конкурсного відбору шляхом укладення контракту.

 

                             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь