A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

21 липня Білицький селищний голова Микола Скрильник провів виїзний прийом громадян

Дата: 22.07.2021 09:26
Кількість переглядів: 407

21 липня Білицький селищний голова Микола Скрильник провів виїзний прийом громадян у Червоноквітівському старостинському окрузі № 5. Всього звернулося 8 громадян, якими порушено питання аграрної політики та земельних відносин, упорядкування узбіч доріг, ремонту доріг, забезпечення фарбою для виконання ремонтних робіт у будинку відпочинку та облаштування дитячого майданчика в с.Степове. Громадянами також порушено питання сприяння у проведенні працівниками філії ПАТ «Полтаваобленерго» обстеження з метою з'ясування причин частого вимкнення електропостачання на трансформаторі в с.Червоні Квіти. Аналогічне питання порушене і жителями с.Степове, с.Прогрес та с.Чорбівка. У ході прийому обговорено питання забезпечення будинку культури музичною апаратурою та костюмами, підвозу дітей до Білицької ЗОШ.
Цього ж дня Білицький селищний голова Микола Скрильник провів виїзний прийом громадян у Чорбівському старостинському окрузі № 6. Переважна більшість питань,  під час прийому стосувалася аграрної політики та земельних відносин, благоустрою територій та працевлаштування, забезпечення періодичними виданнями бібліотеки в с.Чорбівка. Також обговорювалось питання про обмеження руху важковагового транспорту, розміру податку для одноосібників, підвозу артистів до місць проведення заходів.
Під час прийому Миколою Скрильником обговорено зі старостами старостинських округів шляхи розв'язання окремих питань, з метою вирішення інших - дано відповідні доручення начальникам структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь