A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Досвід роботи Полтавської обласної служби зайнятості з об’єднаними територіальними громадами

Дата: 03.08.2021 15:17
Кількість переглядів: 352

У рамках Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй в Україні (ПРОООН), що реалізує проєкт "Підтримка Євросоюзом сходу України - відновлення, зміцнення миру та урядування" відбувається обмін досвідом роботи Полтавської обласної служби зайнятості з об’єднаними територіальними громадами Полтавської області. Одним із важливих напрямків діяльності ПРОООН із відновлення та розбудови миру є підтримка регіональних і базових центрів зайнятості Державної служби зайнятості в Донецькій, Луганській, Запорізькій і Херсонській областях.

У зв’язку з цим, 2 серпня 2021 року Білицьку територіальну громаду відвідали представники Державного центру зайнятості, керівники центрів зайнятості Донецької та Луганської областей на чолі з директором Полтавського обласного центру зайнятості Катериною Клавдієвою та директором Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Наталією Хейлик.

В приміщенні Білицької селищної ради відбулася зустріч делегації з Білицьким селищним головою Миколою Скрильником. Микола Володимирович вітав гостей на білицькій землі та інформував про взаємодію територіальної громади зі службою зайнятості, акцентував увагу на першочергових завданнях, зокрема: залученні інвесторів, створенні нових робочих місць, наповненні селищного бюджету.

В ході поїздки відвідано швейні цехи в с. Бутенки та с. Жуки, а також оглянуто приміщення в смт. Білики, де планується відкриття швейного цеху.

Гості схвально відгукувалися про можливість поспілкуватися, обмінятися думками та досвідом і дякували за організацію перебування в Білицькій громаді.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь