A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Система БПД Полтавщини оголошує онлайн челендж #МояНезалежність

Дата: 06.08.2021 08:08
Кількість переглядів: 251

Наближається головне національне свято українців - День незалежності України. У рамках відзначення 30-річчя незалежності України Регіональний центр з надання безоплатної правової допомоги у Полтавській області (далі - Регіональний центр) оголошує патріотичний челендж «Моя Незалежність».

«30 років незалежності – це справді знакова подія, яку неможливо вмістити у вузькі межі формальних святкувань. Тому що Україна – молода країна з багатовіковою історією. Упродовж століть мільйони українців боролися за здобуття незалежності, пройшли через зради, війни та голодомори. За 30 років незалежності Україна подолала надзвичайно багато викликів. Але ми вистояли, стоїмо й неодмінно переможемо! Тому цьогоріч наша країна має гучно заявити про себе всьому світові. Подібний челендж має на меті формування національно-культурної ідентичності, національно-патріотичного світогляду, активної громадянської, державницької позиції та почуття власної гідності. Ідентифікувати свою приналежність до нації» - резюмує директор Регіонального центру Олександр Черчатий.

Основні завдання челенджу:

- актуалізація серед громадян ідеї суверенності держави - однієї з головних передумов розвитку незалежної України;

- розвиток активної громадянської позиції і почуття патріотизму;

- розвиток творчого потенціалу;

- розвиток естетичного смаку, творчого підходу до рішення поставлених цілей.

Учасниками челенджу може стати будь-хто. Робота може бути як колективною, так і індивідуальною.

Челендж проводиться на офіційних Інтернет ресурсах Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Полтавській області

- Facebook Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Полтавській області - https://bit.ly/3jrALWi;

- YouTube-канал Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Полтавській області- https://bit.ly/3jkmdre

Для участі у челенджі учасник/ки знімають/виготовляють відеоролик доступними засобами (відеокамерою, мобільним телефоном тощо), в якому від себе та свого міста/села/ОТГ вітає всіх українців з Днем Незалежності (наприклад: «Полтава вітає!», «Зіньківщина з вами!» або «Привіт з Кременчука!», «Опішнянська ОТГ вітає з Днем незалежності» тощо).

При підготовці відеоролику рекомендується використання: державного прапору;- синьо-жовтої стрічки; державного прапорця; вишиваної сорочки; військової форми або  іншої професійної форми тощо.

Тривалість відеоролика – до 2 хв. Використання при монтажі та зйомці відеоролика спеціальних програм та інструментів – на розсуд учасників челенджу. Учасники самі визначають місце проведення, категорію та кількість учасників.

Відеоролик має відповідати заданій тематиці - привітання з 30-ю річницею Дня Незалежності України.

Відеоролики розміщуються на власних Інтернет ресурсах учасників (Facebook або YouTube-канал) з обов’язковим використанням хештегів #Регіональнийцентрзнадання безоплатноїправовоїдопомогиуПолтавськійобласті #МояНезалежність, #24_серпня, з позначенням Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Полтавській області (за допомогою @ в Facebook - https://bit.ly/3jrALWi та YouTube - https://bit.ly/3b1Z7zL) та підпискою на вказані соціальні мережі Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Полтавській області до 25 серпня  2021 року.

Відеоролики учасників, що відповідають умовам проведення Флешмобу будуть висвітлені в Інтернет мережах Facebook або YouTube-каналу Регіонального центру з 05 серпня 2021 року.

Орієнтовна дата оголошення результатів 26 серпня  2021 року на офіційних сторінках Регіонального центру. Час та дата проведення будуть повідомлені додатково.

Обробка персональних даних учасників конкурсу здійснюється з дотриманням Закону України «Про захист персональних даних».

Регіональний центр залишає за собою право на використання матеріалів челенджу під час заходів Регіонального центру, використання в поліграфічній продукції та поширенні в мережі Інтернет.

Учасники, матеріали яких відповідають умовам проведення челенджу відзначаються дипломами Регіонального центру. Відео, які наберуть найбільшу кількість переглядів та вподобань бути відзначенні додатково подарунками від Регіонального центру за допомогою random.org.

Організатори челенджу переконані, що всі ми наразі маємо  власним прикладом, роботою, добрими справами, активною громадянською позицією ідентифікувати себе як згуртована нація з високим рівнем  як соціальної, так і особистої відповідальності.

Підписуйтеся на сторінки Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області у  соціальних мережах та будьте у курсі актуальної правової інформації та ініціатив системи БПД Полтавщини! 

Facebook Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Полтавській області - https://bit.ly/3jrALWi;

YouTube-канал Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Полтавській області- https://bit.ly/3jkmdre

Instagram - pllegalaid19

Запрошуємо колег, друзів, партнерів та просто пересічних українців долучитися до челенджу!

Наша сила в – єднанні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь