A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

17 вересня село Степове зібрало усіх великою і дружньою родиною на святкування дня села.

Дата: 20.09.2021 11:04
Кількість переглядів: 329

БІЛЬШЕ ФОТО: https://www.facebook.com/photo?fbid=582838289731885&set=pcb.380410123583306

Свято відбулося на славу, бо на День села зібрались найрідніші люди, ті, які працюють заради добробуту села, які тут народились, живуть і своїми справами уквітчують свою маленьку батьківщину.

Не оминули свято і гості. З щирими словами вітань та побажань до присутніх звернулася секретар виконавчого комітету Білицької селищної ради Любов Васюта, яка передала вітання від голови громади Миколи Скрильника, виконавчого комітету та депутатського корпусу привітавши всіх із Днем села, побажавши мирного неба над головою, Божих благословінь для кожної родини, міцного здоров’я, добра, злагоди та благополуччя. Процвітання, розвитку, добробуту для Червоноквітівського старостинського округу.

Грамотами Білицької селищної ради за активну громадську позицію, особистий внесок в розвиток територіальної громади та з нагоди святкування дня села було нагороджено Стрюк Світлану.

Діловод Чевоноквітівського старостинського округу Тамара Жовтяк побажала миру і єдності, щоб на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині жило добро та злагода, поєднуючи всіх у згуртовану та дружну громаду та вручила подяки активістам села Тетяні Цікурі та Світлані Стрюк, а також депутату Білицької селищної ради Петру Слокві за спонсорську допомогу(подарував альтанку та дитячий майданчик) .

Депутат Білицької селищної ради Петро Слоква привітав селян, побажавши усіх гараздів.

Також з вітальними словами виступив Директор ПКС "Старт" Сергій Яковський та нагородив свого робітника Олексія Каракуцю грамотою за сумлінну та віддану працю.

Висловили слова вдячності та подяки активісти села Світлана Стрюк та Тетяна Цікура старості Червоноквітівського старостинського округу Петру Онищенко, депутату Білицької селищної ради Петру Слокві та приватному підприємцю Анатолію Близнюку за підтримку в усіх ідеях та починаннях жителів села.

Село Степове – найрідніше, красиве і квітуче, і назва у нього наймиліша. Але все ж справжньою окрасою є люди. Жителі, які щодня своєю клопіткою працею збагачують та розвивають село. Вони скромні і працьовиті, вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, життя – то джерело людської мудрості і самовідданості. І саме, в День свята села, його організатори порадували теплими словами односельчан , які відзначали в цьому році ювілейні круглі дати дня народження, круглі дати подружнього життя, а також старожилів села, яким понад 80 років та вручили їм подарунки.

Концертна програма складалася з пісень, танцювальних номерів у виконанні аматорів художньої самодіяльності Сухомаячківського сільського будинку культури під керівництвом художнього керівника Тетяни Цікури, директор - Петро Проскурня. Гумореску читав - Іван Савченко.

Також працювали дитячі атракціони. Всіх присутніх пригощали безкоштовною юшкою, варениками та смаженою картоплею.

Після концерту для відпочиваючих грала "жива музика" та гучно лунали фейєрверки.

Свято закінчувалось, але людям не хотілось розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини на свято.

Підсумувавши це дійство, хочеться в черговий раз засвідчити, що жителі Степового - це гідні господарі свого села й готові надалі возвеличувати його славу, йти вперед, писати нову історію.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь