БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Ціль громади – відновлення діяльності цукрового заводу

Дата: 28.10.2021 18:52
Кількість переглядів: 527

27 жовтня 2021 року у приміщенні селищної ради під головуванням селищного голови Миколи Скрильника відбулася зустріч з заступником директора Департаменту агропромислового розвитку Полтавської ОДА Олегом Палієм, заступником генерального директора ТОВ АФ «Добробут» Анатолієм Таранушичем та Новосанжарським селищним головою Геннадієм Супруном. Обговорювалося наболіле питання громади – відновлення виробничої діяльності Філії «Кобеляцький цукровий завод» ТОВ «Цукорагропром».

Микола Скрильник наголосив про зацікавленість громади в роботі бюджетоутворюючого підприємства, в якому працювало близько 500-600 мешканців громади, в залежності від виробничого сезону.

При цьому, громада не стоїть осторонь проблем бізнесу та налаштована до діалогу з керівництвом даного підприємства і готова посприяти у вирощуванні цукрового буряку місцевими сільськогосподарськими підприємствами та фермерськими господарствами.

Обговорено площі посівів буряку необхідних для початку безперервної роботи підприємства протягом 100 діб, залучення сусідніх громад до співпраці на взаємовигідних умовах, а також формат подальших зустрічей з аграріями стосовно умов співпраці з «Астартою» щодо вирощування, закупівлі та взаєморозрахунків за поставлену сировину.

Загалом засідання пройшло в конструктивному діалозі, була розроблена попередня дорожня карта та послідовність спільних дій.

Про подальший розвиток подій будемо інформувати надалі.

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь