A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Про скликання п’ятнадцятої сесії Білицької селищної ради восьмого скликання

Дата: 12.11.2021 09:09
Кількість переглядів: 269

ПИТАННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Білицької селищної ради за 9 місяців 2021 року.
  2. Про внесення змін до бюджету Білицької селищної територіальної  громади на 2021 рік .
  3. Програма забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених  батьківського піклування у Білицькій селищній об’єднаній  територіальній громаді
  4. Про затвердження  Переліку першого та другого типу об’єктів  комунальної власності Білицької селищної ради.
  5. Про затвердження Порядку передачі в оренду комунального майна Білицької селищної ради.
  6. Про визначення порядку розподілу орендної плати за користування об’єктами, що перебувають у комунальній власності Білицької селищної ради.
  7. Про внесення змін до рішення №2 від 28.01.2021 року  четвертої позачергової сесії Білицької селищної ради восьмого скликання « Про вхід Білицької селищної ради до складу  засновників закладів освіти, культури, розміщених на території Білицької селищної ради Полтавського району Полтавської області.
  8. Про надання одноразової матеріальної допомоги.
  9. Про присвоєння назв  вулиць  на території  старостинського округу №1.
  10. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок громадянам для обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.
  11. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок та проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  громадянам для ведення особистого селянського господарства, товарного с.г. виробництва.
  12. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  громадянам для сінокосіння та випасання худоби.
  13. Про надання дозволів громадянам на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок для  обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.
  14. Про надання дозволів громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (старостинський округ № 1 в користуванні)
  15. Про надання дозволів громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (старостинський округ № 1 не в користуванні)
  16. Про надання дозволів громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (старостинський округ № 2 в користуванні)
  17. Про надання дозволів громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (старостинський округ № 2 не в користуванні).
  18. Про надання дозволів громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (старостинський округ № 3  в користуванні)
  19. Про надання дозволів громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (старостинський округ № 3 не в користуванні).
  20. Про надання дозволів громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (старостинський округ № 4  в користуванні).
  21. Про надання дозволів громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (старостинський округ № 5  в користуванні).
  22. Про надання дозволів громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (старостинський округ № 5  не в користуванні).
  23. Про надання дозволів громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (старостинський округ № 6  в користуванні).
  24. Про надання дозволів громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (старостинський округ № 6 (не  в користуванні).
  25. Про надання дозволів громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для сінокосіння та випасання худоби та городництва (старостинський округ № 5)
  26. Про надання дозволів громадянам на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства  в смт. Білики.
  27. Про розгляд заяви Дейнеки Олега Станіславовича.
  28. Про надання в постійне користування земельної ділянки по вул. Полтавській,47 в  у селі Бутенки, Полтавського району, Полтавської області КП «Бутенківське».
  29. Про поділ земельної ділянки площею 0,0573 га на території Білицької селищної ради відповідно до клопотання Кобеляцького споживчого товариства.
  30. Про поділ земельної ділянки площею 91,16 га на території Білицької селищної ради відповідно до клопотання ДП «Кременчуцьке лісове господарство».
  31. Про надання дозволу ДП «Кременчуцьке лісове господарство» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 30,5 га на території Білицької селищної ради.
  32. Про надання дозволу ДП «Кременчуцьке лісове господарство» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 9,5013 га на території Білицької селищної ради на території Білицької селищної ради.
  33. Про надання дозволу ДП «Кременчуцьке лісове господарство» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 6,0073 га на території Білицької селищної ради на території Білицької селищної ради.
  34. Про надання дозволу ДП «Кременчуцьке лісове господарство» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 12,1819 га на території Білицької селищної ради на території Білицької селищної ради.
  35. Про поновлення договору оренди на невитребувані земельні частки (паї) площею 9,84 га на території Білицької селищної ради Демченку Андрію Миколайовичу.
  36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Миру, 3 б в смт. Білики ФОП Лихоліп Лілії Юріївні з метою встановлення малої архітектурної форми.
  37. Про надання в оренду земельної ділянки  площею 1,0 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння та випасання худоби Герману Олександру Михайловичу.
  38. Про надання в оренду земельної ділянки  площею 1,95 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння та випасання худоби Герману Олександру Михайловичу.
  39. Про надання в оренду земельної ділянки  площею 1,0 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння та випасання худоби Онищенку Петру Степановичу
  40. Про надання в оренду земельної ділянки  площею 1,0 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння та випасання худоби Жовтяку Володимиру Миколайовичу.
  41. Про визначення земельних ділянок загального користування для громадських пасовищ на території Білицької селищної ради.

      Різне

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь