A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Відновлення роботи цукрового заводу

Дата: 03.12.2021 15:15
Кількість переглядів: 559

3 грудня 2021 року у приміщенні селищної ради відбулася друга робоча зустріч за участю Білицького селищного голови Миколи Скрильника, заступника директора Департаменту агропромислового розвитку Полтавської ОДА Олега Палія, заступника генерального директора ТОВ АФ «Добробут» Анатолія Таранушича, представників Новосанжарської, Драбинівської, Козельщинської, Новогалещанської об'єднаних територіальних громад по питанню відновлення виробничої діяльності Філії «Кобеляцький цукровий завод» ТОВ «Цукорагропром».
На нараді заступник генерального директора ТОВ АФ «Добробут» Анатолій Таранушич зазначив, що відновлення виробничої діяльності Філії «Кобеляцький цукровий завод» ТОВ «Цукорагропром» можливе при посіві цукрового буряку на площі 7 тис. га землі, що забезпечить безперервну роботу підприємства протягом 100 діб. В свою чергу, агрохолдинг «Астарта» готовий засіяти буряком близько 5 тис.га.
У ході зустрічі досягнуто домовленість щодо проведення зустрічей представників агропромхолдингу «Астарта –Київ» з керівниками сільськогосподарських та фермерських господарств Білицької, Кобеляцької, Новосанжарської, Драбинівської, Козельщинської, Новогалещанської, Царичанської, Магдалинівської об'єднаних територіальних громад стосовно вирощування цукрового буряку та деталізації умов співпраці агрохолдингу з суб'єктами господарювання у напрямках давальної сировини або ж купівлі у сільськогосподарських виробників буряку в сезон. Наступним кроком буде безпосередня зустріч з сільськогосподарськими виробниками, яких зацікавить пропозиція вирощування буряку.
А. Таранушич, як представник агропромхолдингу «Астарта — Київ», запевнив, що підприємство буде підтримувати і сприяти у реалізації соціальних проєктів, в тому числі ремонт доріг, на території тих громад, де буде вирощуватися буряк.
О.Палій зауважив, що перебуває у розробці проєкт, який планується реалізувати у наступному році, стосовно заохочення сільськогосподарських та фермерських господарств у вигляді дотації за вирощування буряку на площі 1 га землі в сумі 5 тис. грн.
Працюємо далі в напрямку залучення сільськогосподарських та фермерських господарств до вирощування буряку..-

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь