БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Патронат над дитиною

Дата: 25.12.2021 11:46
Кількість переглядів: 673

23 грудня 2021 року, з метою організації виконання постанови КМУ №893 від 20 серпня 2021р. «Деякі питання захисту прав дитини та надання послуги патронату над дитиною», відбулась зустріч фахівців Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості  з  начальником Служби у справах дітей Виконавчого комітету Білицької селищної ради Чесак Наталією Іванівною.

    Наталія Іванівна розповіла присутнім про суть та зміст патронату над дитиною, влаштування і перебування дитини в патронатній сім’ї, обов’язки та оплату праці патронатного вихователя.

    Учасники заходу узгодили план подальших дій щодо розвитку співпраці центру зайнятості із Службою у справах дітей  в напрямку пошуку кандидатів у патронатні вихователі з числа зареєстрованих безробітних.

     Громадяни, які мають намір стати патронатними вихователями, можуть звертатися за інформацією до Кобеляцької районної філії Полтавського ОЦЗ за адресою : м.Кобеляки, вул.Дніпровська,7, або до Служби у справах дітей Виконавчого комітету Білицької селищної ради : с. Бутенки, вул. Полтавська, 48.

 

                               Більше корисної інформації з питань зайнятості                                    можна знайти за посиланням: https://pol.dcz.gov.ua/Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь