A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Перша постійна поліцейська станція запрацювала сьогодні 10 лютого 2022 року у смт. Білики Білицької територіальної громади.

Дата: 22.02.2022 09:37
Кількість переглядів: 438

В урочистій та важливій для громади події взяли участь:

селищний голова Білицької територіальної громади Микола Володимирович Скрильник, начальник Головного управління Національної поліції в Полтавській області, полковник поліції Рогачов Євген Павлович, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Полтавській області Ахрамєєв Максим Володимирович, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Відділення поліції №2 Полтавського РУП Стеценко Юрій Михайлович, депутат Полтавської обласної ради Жук Сергій Миколайович, голова Полтавської РДА Романов Дмитро Володимирович, поліцейські офіцери громади сектору взаємодії з громадянами відділу Превенції Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області, капітан поліції Климань Сергій Сергійович та лейтенант поліції Матюх Дмитро Ігорович.

Першим з вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Микола Скрильник, зазначивши, що дана подія зіграє важливу роль в підтримці громадського порядку і безпеки жителів нашої громади. Микола Володимирович подякував за плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування, вагомий особистий внесок у розвиток громади, за активну участь у її громадському житті та в реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» депутату Верховної Ради України Костянтину Івановичу Касаю, адже за його ініціативи були виділені кошти з держбюджету на ремонт приміщення, Білицькою селищною радою було виділено приміщення для розміщення поліцейської станції, за спонсорські кошти та кошти місцевого бюджету закуплено меблі та оргтехніку.

Пролунали слова подяки на адресу виконавчого комітету Білицької селищної ради, депутата Полтавської обласної ради,голови ФГ «Громада» Сергія Миколайовича Жука, депутатів Білицької селищної ради: Петра Івановича Слокви (голова ФГ «Червоні Квіти»), Валерія Васильовича Дриги (голова ФГ «Відродження»), Івана Яковича Стрюка (голова ФГ «Урожай»), Віталія Васильовича Біланенка (керівник ПАФ «Мир»), гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», КУ «Центр надання соціальних послуг», КО "Місцева пожежна охорона", КП «Бутенківське», ПКС «Старт», служби у справах дітей Білицької селищної ради.

Начальник Головного управління Національної поліції в Полтавській області, полковник поліції Рогачов Євген Павлович урочисто вручив офіцеру Дмитру Матюху ключі від службового автомобіля.

Тож, поліцейські офіцери громади, забезпечені службовими автомобілями, зброєю, засобами зв’язку та всим необхідним для обслуговування усіх населених пунктів громади з населенням понад 11 000 жителів.

Офіцери громади подякували за довіру і запевнили, що робитимуть все можливе, аби люди їм довіряли і відчували себе у безпеці.

Бажаємо нашим офіцерам плідної роботи, а ми всіляко допомагатимемо у їх повсякденній діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь