A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Дата: 10.06.2022 13:21
Кількість переглядів: 348

     На території Білицької селищної ради з 01.06.2022 року функціонують  постійно діючі пункти видачі  гуманітарної допомоги, які знаходяться  за адресами: с.Бутенки, вул. Полтавська,48 (приміщення старостату) та смт.Білики, вул.Будівельна, 2а (приміщення будинку культури).

      Години роботи: з 09.00 год. до 15.00 год..

Для громадян, які проживають  на території старостинських округів – видача здійснюється в приміщеннях старостатів.

Продуктові набори формуються з розрахунку: 1 пакунок на 1 особу 2 рази на місяць. Також в пунктах видачі можна отримати дитяче харчування, підгузники та інші засоби гігієни ( в разі наявності).

    Якщо ви потребуєте засоби гігієни, а їх не має в наявності -  залиште заявку в пункті видачі, з вами зв’яжуться в разі надходження продукції.

     Видача гуманітарної допомоги для  внутрішньо переміщених осіб в Білицькій територіальній громаді   проводиться з перших  днів прибуття  їх на територію  громади. В смт.Білики  раніше такий пункт діяв  в приміщенні  опорного закладу  «Білицька ЗОШ І-ІІІ  ступенів № 1 Білицької  селищної ради» з наявних на той час резервів.

     На даний час продуктові набори  формуються  із отриманої  гуманітарної допомоги  від штабу  гуманітарної  допомоги Полтавської  обласної  військової  адміністрації, придбані за кошти місцевого бюджету та отримані від  інших  благодійних  організацій (в разі надходження).

          Білицькою селищною радою  та виконавчим комітетом  селищної ради постійно  вживаються заходи щодо залучення  гуманітарної допомоги  для внутрішньо переміщених осіб  з різних  благодійних організацій. 

Якщо ви бажаєте долучитися до організації залучення гуманітарної допомоги для ВПО Білицької територіальної громади, чекаємо ваших пропозицій за номером телефону – 050 87 44 930.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь