A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

БІЛИКИ ПРОВЕЛИ БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД НА ПІДТРИМКУ ЗСУ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Дата: 22.08.2022 11:05
Кількість переглядів: 217

У п`ятницю, 19 серпня 2022 р., у селищі Білики провели ярмарок підтримки військовослужбовців Збройних сил України, під час якого спільними силами вдалося зібрати на допомогу українській армії 12 780 грн.

На доброчинний захід, що проходив на подвір’ї Білицького СБК, прийшла громадськість, мешканці та гості. Дійство відвідали селищний голова громади Микола Скрильник, секретар селищної ради Альона Демиденко, заступник голови Сергій Петров, депутати Білицької громади, працівники селищної ради і гуманітарного відділу виконавчого комітету.

З вітальним словом до усіх звернувся голова Білицької територіальної громади Микола Скрильник, який привітав усіх з найбільшим національним святом - Днем Незалежності і подякував кожному, хто долучився до доброї справи, наголосивши на важливості підтримки українського війська.

Аби на ярмарку всім було цікаво, захід супроводжувала концертна програма з сучасними українськими патріотичними і військовими піснями і танцями, за участю колективів і артистів, учасників художньої самодіяльності Білицького селищного будинку культури.

Поки більшість присутніх слухали патріотичну музику, біля торгових лавок було ніде яблуку впасти. Господарі і господині старанно підготувалися до благодійних торгів. Сувеніри, картини, вироби ручної роботи та інші речі, а також страви й випічка домашньої кухні, солодощі – все розліталося на ура.

У результаті на ярмарку вдалося зібрати 12 780грн., які будуть використані для потреб Збройних сил України.

Організатори заходу щиро вдячні біличанам та усім небайдужим, хто долучився і вніс свою лепту в благочинну справу. Таким чином, ми підтримуємо дух боротьби у тилу, і тільки разом обов’язково здобудемо перемогу.

ВІДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=GS1UpNm-sf8&ab_channel=%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D1%96%D1%8F%D0%95%D0%A5%D0%9E

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь