БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Білицька громада отримала  гуманітарну допомогу від міжнародної гуманітарної організації «Людина в біді»

Дата: 26.08.2022 13:32
Кількість переглядів: 441

Білицька територіальна громада отримала гуманітарну допомогу від міжнародної гуманітарної організації «Людина в біді», а саме: засоби гігієни (для людей з  інвалідністю І групи, лежачих хворих згідно медичного висновку), дитяче харчування, підгузки дорослі та дитячі.

      Міжнародна гуманітарна організація «Людина в біді» (People in Need, PIN) почала свою роботу в Україні в 2003 році через відділ з прав людини. Безпосередня присутність у країні дозволила організації надати негайну гуманітарну допомогу населенню відразу після початку конфлікту на сході країни в 2014 році, а також розгорнути проєкти у 23 областях України з початком повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року. PIN допомагає постраждалому населенню, надаючи необхідні продовольчі та промислові товари, засоби гігієни, допомагає у відновленні житла, водопостачання та поліпшення санітарних умов, надає психосоціальну підтримку, грошову допомогу та засоби для існування.

       Видача гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб буде проводитися 29.08.2022 року за адресою: смт. Білики,  вул. Будівельна, 2А (приміщення Білицького селищного будинку культури).

       При собі мати оригінали документів: довідка ВПО, довідка на видачу гуманітарної допомоги, паспорт, документ, що засвідчує інвалідність, для лежачих хворих - медичний висновок.

       Дякуємо міжнародній гуманітарній організації «Людина в біді»  за турботу та надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь