БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Шановні працівники дошкільних установ!

Дата: 25.09.2022 10:22
Кількість переглядів: 292

25 вересня – Всеукраїнський  день дошкілля та Всесвітній день мрії. Людина без мрії – як птах без крил. В кожного з нас є мрії, та найголовніша, єдина для всіх: щоб нашою перемогою над загарбниками завершилась війна, настав мир і ми могли будувати  плани на найближче майбутнє, щоб у наших діток було щасливе, сонячне і радісне дитинство, де є місце різноманітним іграм, веселому сміху і найяскравішим мріям.
Сьогодні для найменших жителів Білицької громади працює 7 закладів дошкільної освіти.   Кожен колектив заслуговує на щиру подяку за невтомну працю, талант і покликання, здатність до самопожертви, активну участь у волонтерській діяльності громади, що наближає нас до перемоги.
Дякую, що засіваєте в маленьких серцях зерна мрій, мудрості, любові, доброти. Велике спасибі, що окриляєте дошкільнят турботою, піклуванням, новими знаннями та успіхами, дбаєте, щоб кожен день в дитсадку був для малят корисним та цікавим.
Тож нехай посмішки ваших вихованців дарують вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя буде наповнене щастям, добром та достатком. Миру всім нам.


 З повагою, селищний голова                                                               Микола СкрильникФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь