A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

«ЮНІСЕФ ДОСТАВИВ НА ПОЛТАВЩИНУ НАЙБІЛЬШУ ЗА ЧАС ВІЙНИ ПАРТІЮ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»

Дата: 26.10.2022 15:45
Кількість переглядів: 76

 

На Полтавщину прибула найбільша за час війни партія гуманітарної допомоги від ЮНІСЕФ для потреб понад пів мільйона переселенців і жителів області.

 

Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

«ЮНІСЕФ доставив на Полтавщину найбільшу за час війни партію гуманітарної допомоги. Для потреб понад пів мільйона переселенців і жителів області. Мова йде про 340 тонн важливої та різної гумдопомоги на $800 тис. Велика частина вантажу – для медицини: від акушерських наборів до портативних апаратів ультразвукової діагностики. Їх розподілять на 35 лікарень області», – зауважив Дмитро Лунін. 

 

Також допомога від ЮНІСЕФ містить шкільні набори, підгузки, високопоживне печиво та протеїн. А ще порошок, мило, антисептики, миючі засоби, ємності для забору води тощо. 

За словами Дмитра Луніна, Полтавщина – одна з областей, які прийняли найбільше переселенців. У нас їх понад 200 тисяч і ми ними опікуємося, як рідними, намагаємося зробити так, щоб вони тут знайшли свій другий дім. «Вдячні усім міжнародним організаціям за допомогу. Зокрема ЮНІСЕФ, а також Бюро гуманітарної допомоги USAID, яке сприяло наданню такої великої партії гуманітарної допомоги. Світ підтримує Україну!», – зауважив Дмитро Лунін.

«Ми привезли медичне хірургічне обладнання та засоби гігієни, щоб підтримати   заклади охорони здоров’я Полтави та області у цей складний час, – сказав керівник департаменту з надзвичайних ситуацій UNICEF Ukraine  Кенам Маді. –  Всі речі розподілять cеред 35 закладів охорони здоров’я. Це не перша наша така поставка до Полтавщини. Плануємо продовжувати нашу співпрацю й надалі. Вдячні за це керівництву області».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь