БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

У БІЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ПРЕЗЕНТОВАНО  ПРОЄКТ  «СМІЛИВІ»

Дата: 27.10.2022 15:36
Кількість переглядів: 116

    27 жовтня 2022 року у приміщенні  Білицького ліцею №1 Білицької селищної ради відбулася презентація проєкту конкурсу міні – грантів «Сміливі».

        Фахівчиня з соціально-корпоративної роботи ТОВ АФ «Добробут» Наталія Левонтівцева, презентуючи даний проєкт, акцентувала, що учасниками можуть бути:

          мікропідприємці, які офіційно зареєстровані в Україні (Полтавська, Вінницька та Хмельницька області) та створять робочі місця для осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб,  родин військовослужбовців;

           внутрішньо переміщені особи, родини військовослужбовців, особи з незахищених груп населення у Полтавській, Вінницькій та Хмельницькій областях, які ще не мають власної справи, але мають амбіції та бажання розвивати українське виробництво.

           Учасники проєкту пройдуть експрес-навчання щодо підприємницької діяльності у воєнний час, підготовки бізнес-планів, роботи з інвесторами. 

           Після захисту бізнес – проєктів автори найкращих ідей отримають гранти на придбання необхідного обладнання у категоріях: «Самозайнятість» - до 30 тис. грн., «Мікропідприємництво»  – до 80 тис. грн.    

            Захід відбувся завдяки партнерству Райффайзен Банку та агропромхолдингу Астарта-Київ, партнерами з впровадження є благодійний фонд «Повір у себе» та благодійна організація «Світло надії».Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь