A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Презентація роботодавця!

Дата: 04.11.2022 11:42
Кількість переглядів: 93

З метою укомплектування кадрами підприємства «МЕТІНВЕСТ» (м. Кам'янське та м.Покровськ),  01.11.2022 року о 09:00 год. Кобеляцькою районною філією Полтавського обласного центру зайнятості організовано онлайн зустріч   шукачів роботи з роботодавцем на платформі ZOOM.

Компанія займається видобутком, переробкою і продажем продукції з металу. Гарантується офіційне працевлаштування, медичне страхування, трансфер на роботу та гуртожиток для іногородніх. Найбільш затребувані наступні фахівці: слюсар-ремонтник, електрогазозварник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, газорятівник, вагар, вогнетривник, помічник машиніста тепловоза, токар, машиніст гірничих виїмкових машин, гірник підземний, електрослюсар підземний.

Під час заходу менеджери по персоналу підприємства інформували про особливості та умови праці, рівень заробітної плати, графік роботи, майбутні посадові обов’язки та професійне навчання в Центрі кар'єри.

Презентація роботодавця – це чудова можливість поспілкуватись особисто з представником підприємства, отримати вичерпну інформацію про наявні вакансії та умови праці. Тому всі бажаючі можуть підключитись до конференції в ZOOM щовівторка о 09:00 год.

За більш детальною інформацією можна звернутись до Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості за адресою : м. Кобеляки, вул. Дніпровська, 7, тел. : (05343) 3-11-76.

 

            Більше корисної інформації з питань зайнятості                            можна знайти за посиланням: https://pol.dcz.gov.ua/

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь