A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дмитро Лунін: Маємо на всіх рівнях підтримувати молодь

Дата: 08.11.2022 17:26
Кількість переглядів: 67

7 листопада на нараді у начальника обласної військової адміністрації Дмитра Луніна обговорили питання реалізації державної молодіжної політики на Полтавщині.

«Молодь – це скарб України. Саме вона завжди була драйвером змін у державі. І нині, як і у 2014 році, вона стала кістяком оборони країни. Кожен на своєму місці залучений до роботи. Після перемоги буде багато роботи. І без молоді тут ніяк, вона обов’язково робитиме Полтавщину кращою. В області важливо налагодити роботу в напрямі розвитку молодіжної політики. Ми як влада маємо на всіх рівнях підтримувати молодь», – наголосив Дмитро Лунін.

Начальник управління молоді та спорту Полтавської ОВА Марина Трохименко розповіла, що до обласної Програми з реалізації молодіжної політики на 2022-2025 роки внесені зміни.

«Від реалізації обласної програми ми очікуємо утворення щороку не менше 5 молодіжних консультативно-дорадчих органів у громадах області. Крім того, проведення щороку не менше 10 заходів із залученням молоді до популяризації та утвердження здорового способу життя з охопленням не менше 5000 молодих людей. Проведення не менше 15 заходів для підвищення рівня знань, умінь та компетентностей молоді з урахуванням викликів сучасності. Надаватимемо фінансову підтримку в межах обласного конкурсу проєктів «Молодь. Активність. Свідомість». Також передбачені щорічні виплати разової грошової винагороди переможцям обласного конкурсу «Молодіжний лідер Полтавщини»», ‒ розповіла Марина Трохименко.

За її словами, в області провели моніторинг діяльності територіальних громад у молодіжній політиці, за результатами якого головам громад надали такі рекомендації:

привести у відповідність структурні підрозділи з питань реалізації молодіжної політики;

розробити й затвердити місцеві програми з реалізації молодіжної політики;

створити молодіжну структуру та забезпечити утримання коштом бюджету 2023 року молодіжних центрів;

сприяти створенню молодіжних рад;

налагодити співпрацю органів місцевого самоврядування з представниками інститутів громадянського суспільства молодіжного та волонтерського спрямування, зокрема створити відповідні реєстри організацій.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь