БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

7 ГРУДНЯ –ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ

Дата: 07.12.2022 14:36
Кількість переглядів: 133

Щороку 7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Це свято всієї української громади.

З нагоди свята у  Білицькій селищній раді  відбулися урочисті заходи. Білицький селищний голова Микола Скрильник вітав усіх, хто має причетність до місцевого самоврядування. Найтепліші  вітання лунали на адресу ветеранів праці, які творили історію місцевого самоврядування і залишаються активними у громадському житті  Білицької громади.

Подякував теперішнім працівникам та  депутатам за самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі, всім жителям  Білицької  територіальної громади за любов до рідного краю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Наголосив, всі  разом  ми робимо спільну справу - усе можливе для комфорту і розвитку громади. Бажав  здоров'я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та плідної праці на благо Білицької  територіальної громади.

За вагомий особистий внесок  у розвиток  Білицької територіальної громади,  багаторічну сумлінну працю, плідну депутатську діяльність,   активну участь  у проведенні спільних  заходів громади  щодо підтримки родин  внутрішньо переміщених осіб, ефективну організацію волонтерської діяльності на території  громади  під час дії воєнного стану та  з нагоди Дня  місцевого  самоврядування вручив Грамоти і Подяки Полтавської обласної військової адміністрації, Полтавської обласної ради,  Полтавської районної  військової адміністрації та Білицької селищної ради.  Під час урочистостей   було вручено  Подяки  Командування  військової частини   за   проявлену  допомогу  під час здійснення  заходів  із забезпечення  національної безпеки  і оборони, відсічі  і стримування  збройної агресії  Російської  Федерації,  та з нагоди Дня Збройних сил України.

Виступи  солістів художніх колективів громади створили святковий настрій присутнім, а щирі овації стали справжньою нагородою для музикантів.

Нехай любов до рідного краю і надалі  гуртує нас у спільному прагненні підвищити спроможність  нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь