A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ

Дата: 13.12.2022 16:27
Кількість переглядів: 1329

Шановні жителі Білицької  територіальної громади!

    На виконання рішення виконавчого комітету Білицької селищної ради  «Про проведення голосування з питання перейменування вулиць, провулків та площ на території  Білицької  ТГ у формі електронного голосування»  від 29.09.2022 року №193, відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», ч.4 ст. 1, ч.5 ст. 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Порядку проведення голосування під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних  подій,  затвердженого  постановою  Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989, Положення про порядок найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд на території Білицької   територіальної громади, затвердженого рішенням виконавчого  комітету Білицької селищної ради від 29.09.2022 року №193 у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, з метою відзначення подвигу, масового героїзму та стійкості громадян, проявлених у захисті міст під час відсічі збройної агресії російської федерації проти України та завершення процесу дерусифікації, враховуючи правовий режим воєнного стану, запровадженого в Україні, виконавчий комітет  Білицької  селищної ради оголошує про початок процедури голосування  та  пропозицій мешканців стосовно перейменування вулиць, провулків та площ на території населених пунктів Білицької  територіальної громади.

 Зауваження і пропозиції з даного питання просимо надавати до сектору містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, старостинських округів, виконавчого комітету  Білицької селищної ради за адресою: Полтавська область, Полтавський  район, смт. Білики вул. Кобеляцька, 53А.  

   Пропозиції (зауваження) учасників голосування подаються у письмовому вигляді,  із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

   Строк подання зауважень і пропозицій до 3 січня 2023. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

   Відповідальною  за організацію та узагальнення громадського обговорення є комісія з питань перейменування (найменування) вулиць, провулків, площ на території  Білицької   територіальної громади

   Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на сайті Білицької селищної ради

    Голосування    триватиме протягом 20 днів   з моменту опублікування даного повідомлення.

Термін прийому пропозицій: до 03.01.2023.


Термін оприлюднення звіту: до 14.01.2023.

 

   Також, додатково інформуємо, у випадку перейменування вулиці, на якій розміщена нерухомість, українським законодавством не передбачена необхідність внесення змін до документа про право власності на нерухоме майно, зокрема свідоцтва про право власності, свідоцтва про право на спадщину, договору купівлі-продажу, дарування тощо.

   Зміна відомостей про місцезнаходження юридичної особи та фізичної особи підприємця підлягає державній реєстрації відповідно до  Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань»

 

Подати пропозиції та проголосувати щодо перейменування можливо

 заповнивши Google форму для голосування  за посиланням :

https://forms.gle/bABRz2Y1xqhvS5nP8

 (її можна заповнювати необхідну кількість разів);

— в письмовому вигляді за адресою: старостинських округів, виконавчого  комітету селищної ради;

ЗАВАНТАЖИТИ ЗРАЗОК ЗАЯВИ ЩОДО ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ:  https://rada.info/upload/users_files/21051585/6664809f12efe99d7d6e25560f11236c.docx

ЗАВАНТАЖИТИ БЛАНК ЗАЯВИ ЩОДО ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ:  https://rada.info/upload/users_files/21051585/3cbc07818c7b36f57ab4f25c0c86d762.docx

Голосування учасників у письмовій формі подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові, контактного телефону та адреси особи, яка їх подає.

Юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі чи електронною поштою  bilyky.rada@ukr.net із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції розглядатися не будуть.

Термін голосування: до 03.01.2023.

Термін оприлюднення звіту: до 14.01.2023.

 

У разі внесення пропозиції щодо присвоєння вулиці чи провулку імені фізичної особи, ювілейної та святкової дати, назви і дати історичної події, до пропозиції необхідно додати коротке обґрунтування та інформаційну довідку про фізичну особу, ім’я якої пропонується присвоїти, ювілейну, святкову чи історичну дату або назву історичної події, назву якої пропонується присвоїти.

У разі, якщо у фізичної особи, ім’я якої пропонується присвоїти вулиці чи провулку, є родичі (діти, вдова, вдівець, а якщо їх немає — батьки, рідні брати та сестри), необхідно також отримати їх письмову згоду .на присвоєння імені.

При виникненні запитань чи уточнень можна звертатися за телефоном 0508744930

Усі запропоновані варіанти назв будуть розглянуті на відкритому засіданні робочої групи з питань присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій на території Білицької селищної територіальної громади, що відбудеться – 10.01.2023 року о 13.00 у приміщенні виконавчого комітету Білицької селищної  ради (смт. Білики , вул.Кобеляцька,53А. Для участі у засіданні — попередня реєстрація учасників (окрім членів робочої групи) та акредитація представників засобів масової інформації є обов’язковою


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь