A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

«Дружба родиться в біді, а гартується в труді»

Дата: 20.12.2022 14:29
Кількість переглядів: 267

 Фото без опису

Як говориться в народному прислів’ї: «Дружба родиться в біді, а гартується в труді», так і є в житті невеличкого колективу консервного цеху комунального підприємства «Білики-Агро».

🤔Ще нещодавно викликало побоювання, чи впораємося ми з дорученим фронтом робіт проекту “Доставка продуктів у громади, де проживають тимчасово переміщені особи через стимулювання місцевої економіки”, який впроваджується Швейцарською агенцією з розвитку Посольства Швейцарії в Україні та Astarta-Kyiv на території Білицька територіальна громада нашої Полтавщини.
🧐Адже потрібно було підібрати рецепти, скласти калькуляцію вартості одного продукту та запустити маховик виробництва. ☝️Та, головне, – підібрати колектив, адже однією з умов цього проєкту було те, що працівниками повинні були стати внутрішньо переміщені люди. Багатьом з них війна перекреслила всі плани, змінила життя, місце проживання, забрала спокій.

🤝Але разом ми впоралися. Як не дивно, саме тут вони знайшли своїх земляків: ділилися переживаннями, будували плани на майбутнє, освоїли нову для себе спеціальність.

  • Моя історія нічим не відрізняється від інших. Змушені були тікати від жахіття війни, знайшовши прихисток в Біликах. Отримуючи черговий набір гуманітарної допомоги, в тім числі і соління, я не думала, що найближчим часом сама буду причетна до цього виробництва. А сьогодні я одна з десяти робітників дружнього колективу консервного цеху. Маю заробіток і величезне задоволення від того, що я корисна і в громаді, - говорить пані Тетяна з Харкова.

Такі ми українці: дружні і непереможні!✊

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь