БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

«Дружба родиться в біді, а гартується в труді»

Дата: 20.12.2022 14:29
Кількість переглядів: 379

 Фото без опису

Як говориться в народному прислів’ї: «Дружба родиться в біді, а гартується в труді», так і є в житті невеличкого колективу консервного цеху комунального підприємства «Білики-Агро».

🤔Ще нещодавно викликало побоювання, чи впораємося ми з дорученим фронтом робіт проекту “Доставка продуктів у громади, де проживають тимчасово переміщені особи через стимулювання місцевої економіки”, який впроваджується Швейцарською агенцією з розвитку Посольства Швейцарії в Україні та Astarta-Kyiv на території Білицька територіальна громада нашої Полтавщини.
🧐Адже потрібно було підібрати рецепти, скласти калькуляцію вартості одного продукту та запустити маховик виробництва. ☝️Та, головне, – підібрати колектив, адже однією з умов цього проєкту було те, що працівниками повинні були стати внутрішньо переміщені люди. Багатьом з них війна перекреслила всі плани, змінила життя, місце проживання, забрала спокій.

🤝Але разом ми впоралися. Як не дивно, саме тут вони знайшли своїх земляків: ділилися переживаннями, будували плани на майбутнє, освоїли нову для себе спеціальність.

  • Моя історія нічим не відрізняється від інших. Змушені були тікати від жахіття війни, знайшовши прихисток в Біликах. Отримуючи черговий набір гуманітарної допомоги, в тім числі і соління, я не думала, що найближчим часом сама буду причетна до цього виробництва. А сьогодні я одна з десяти робітників дружнього колективу консервного цеху. Маю заробіток і величезне задоволення від того, що я корисна і в громаді, - говорить пані Тетяна з Харкова.

Такі ми українці: дружні і непереможні!✊

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь