A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Дмитро Лунін: «Пункти незламності мають працювати безперервно»

Дата: 27.12.2022 15:11
Кількість переглядів: 99

Дмитро Лунін: «Пункти незламності мають працювати безперервно»

 

Станом на 26 грудня місцевою владою відкрито 267 Пунктів незламності у Полтавській області, ще 44 розгорнула Державна служба України з надзвичайних ситуацій. Роботу пунктів незламності обговорили на нараді у начальника Полтавської ОВА Дмитра Луніна.

«Голови громад мають відпрацювати всі проблемні питання, щоб пункти функціонували безперервно. В області все ще є відключення світла, тому люди повинні мати змогу зарядити телефон, зігрітися», – розповів Дмитро Лунін.

Наразі всі 311 пунктів незламності забезпечені генераторами. Інтернет зв’язок  у 12 пунктах забезпечується за допомогою супутникової системи Starlink, на 252 пунктах наявне оптоволоконне підключення до мережі інтернет, на 3 пунктах наразі інтернет відсутній (залізничні вокзали Лубен і Миргорода, та в сільському будинку культури в с. Ковалі Чорнухинської ТГ).

Крім того по області рахується 78 пунктів незламності та об’єктів з генераторами відповідального бізнесу: магазини, АЗС, кафе/ресторани,  ТРЦ, аптеки, громадські місця. Також по області рахується 187 об’єктів, відкритих найбільшими мережами рітейлів (АТБ, METRO, Епіцентр, Нова Лінія), АЗС (ОККО, БРСМ-Нафта, WOG, SOCAR, Shell, Amic Energy), банків та аптек. З них 108 працюватимуть та надаватимуть послуги з підзарядки гаджетів, а ще 79 працюватимуть під час блекауту без надання послуги з підзарядки.

Працівники Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ОВА обстежують пункти незламності для встановлення недоліків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь