A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

У громадах області роздають проднабори для переселенців

Дата: 06.01.2023 13:55
Кількість переглядів: 97

У громадах області роздають проднабори для переселенців

 

Нині у громадах Полтавської області роздають проднабори для переселенців. Продукцію закупили за державний кошт, її отримали майже всі громади. Лишилася Полтавська, вона найближчим часом також має забрати продукти харчування. Тепер громади формують проднабори і роздають їх переселенцям.

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

«Загалом 59 громад Полтавщини отримали 993 тонни продукції для формування проднаборів. Уже роздали 58 тисяч таких пакунків у всіх районах. Громади продовжують формувати продуктові пакунки й повідомлятимуть переселенців про дату і місце видачі такої допомоги. Підтримуємо один одного. Все буде Україна!», – зауважив Дмитро Лунін.

Сьогодні внутрішньо переміщені особи отримували таку допомогу в Котельві. Її роздавали людям з інвалідністю, пенсіонерам, жінкам із дітьми. Кожен пакунок містить м’ясні консерви, макаронні вироби, згущене молоко, олію, печиво, каву й цукор.

Володимир Кіт переїхав до Котельви з Бердянська Запорізької області. Чоловік розповів: «Уже четвертий місяць проживаю в Котельві. Переїхав сюди до родичів відразу ж після втрати мами. Виїжджати з окупованої території було складно. Черги сягали до 11-12 колон. Пропускали мало й не всіх, але все ж удалося виїхати. Тепер проживаю тут. Прийняли добре. У селищі чудові люди. Тут займаюся господарством, допомагаю рідним із усіма домашніми справами. Ці набори – хороша підтримка для людей. Дякую за таку допомогу».

Олександр Крамчанінов, який виховує 6 дітей, приїхав до Котельви із міста Часів Яр відразу ж, як почалися масовані обстріли.

«Зібралися за 10 хвилин. Взяли, що встигли. Нашій родині в Котелевській громаді надали житло, підтримали. Нас дуже добре прийняли, людяно, із розумінням. Сусіди теж виявилися дуже чуйними, допомогли з продуктами харчування, продовольством, – говорить Олександр Крамчанінов. – Вдячний за надану гуманітарну допомогу. Це важлива підтримка для всіх людей, які опинилися в таких тяжких обставинах і змушені були через війну покинути рідні домівки».

Поділився своєю історією і Володимир Калініченко.

«Приїхав із Харкова в це красиве містечко. Нас розмістили, надали гуманітарну допомогу. Дружина лікар уже вийшла на роботу, житлом забезпечені. Все добре. Дякуємо за підтримку», – зауважив Володимир Калініченко.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь