A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

У Полтаві провели церемонію спецпогашення марки «ПТН ПНХ!»

Дата: 27.02.2023 23:45
Кількість переглядів: 70

У Полтаві провели церемонію спецпогашення марки «ПТН ПНХ!»

 

24 лютого до річниці російського повномасштабного вторгнення в Україну «Укрпошта» випустила чергову марку воєнного часу «ПТН ПНХ!». Сьогодні на залізничній станції «Полтава-Київська» відбулося її спецпогашення. 

Ескізом марки, конвертів і листівки став малюнок-графіті всесвітньо відомого англійського художника Бенксі на стіні зруйнованого будинку на Київщині. На малюнку зображено боротьбу двох дзюдоїстів, де маленький хлопчик відправляє в нокаут дорослого чоловіка.

Участь у заході взяли начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, керівник Полтавської філії АТ «Укрпошта» Юрій Набасов, начальник Полтавської дирекції залізничних перевезень регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» Микола Терещенко, волонтер Олег Садовий, який організовував збір та доставку гуманітарної допомоги мешканцям Північної Салтівки м. Харкова.

«Зображення на марці – символічне. Маленький хлопчик перемагає дорослого дзюдоїста. Натяк на путіна зрозумілий. Українці зруйнували міф про «другу армію світу». Великий не завжди сильний, – зауважив Дмитро Лунін. – Марка – благодійна. Кошти спрямують на підтримку навчальних закладів, які зазнали руйнувань від ворожих ракетних атак. Ми вистояли цей рік, бо українці незламні. Ми звільняємо нашу землю. Нас підтримує весь цивілізований світ. Тому попереду нас чекає тільки Перемога».

Юрій Набасов подякував усім працівникам Полтавської, Сумської та Харківської філій за їхню працю у цей непростий рік життя України.

Тираж поштової марки – 1,5 млн примірників або 250 тисяч маркових аркушів. Номінал – F (відповідає тарифу на пересилання рекомендованого листа масою до 50 г у межах України). Придбати марку можна у відділеннях «Укрпошти», а також в її офіційному онлайн-магазині. Кошти від продажу спрямують на підтримку навчальних закладів, які зазнали руйнувань від ракетних атак рф.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь