A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Взаємодія з молодим поколінням як фундамент для розвитку податкової культури та формування іміджу податкової служби європейського зразка

Дата: 01.03.2023 14:26
Кількість переглядів: 76

Взаємодія з молодим поколінням як фундамент для розвитку податкової культури та формування іміджу податкової служби європейського зразка

Одним із надважливих напрямків роботи податкової служби України  є формування податкової культури населення, з метою розуміння важливості сплати податків, добровільного виконання громадянського обов’язку, а  також дотримання норм податкового законодавства. Саме тому, виховувати покоління свідомих майбутніх платників податків, проводити зустрічі з дітьми і молоддю, пояснювати соціальну значущість  сплати податків  – невід’ємна частина  роботи податківців Полтавщини.

Так, днями, в актовій залі Головного управління ДПС у Полтавській області відбулася зустріч із студентами Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», спеціальність «Облік та оподаткування». Вступне слово було надане начальнику управління персоналом Володимиру Литвиненку, який ознайомив молоде покоління із організаційною структурою органів державної податкової служби, кваліфікаційними вимогами до кандидатів на державну службу до органів державної податкової служби, порядком працевлаштування, умовами проходження державної служби у податкових органах.

Після офіційної частини керівник підрозділу податкового аудиту Ірина Година та керівник підрозділу трансфертного ціноутворення Ольга Филонич провели  екскурсію, під час якої студенти мали змогу ознайомитись із умовами роботи в Головному управлінні, зокрема змістом трудової функції на посаді головного державного інспектора з питань контрольно-перевірочної роботи.                                                                                                                  

         Молодь – це майбутнє України, фундамент для підвищення податкової культури та розбудови нашої держави. З цією метою, в рамках багаторічної співпраці, податківці області активно співпрацюють із закладами освіти Полтавщини.

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь