A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

На Полтавщині з початку року оформлено 473 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією

Дата: 03.03.2023 15:33
Кількість переглядів: 55

На Полтавщині з початку року оформлено 473 ліцензій на право

здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією

 

За інформацією Головного управління ДПС у Полтавській області, протягом січня 2023 року зі сплати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами до місцевих бюджетів надійшло 1,99 млн грн, що складає 132,9 відсотки індикативного показника, тобто 0,5 млн грн в грошовому еквіваленті.

Надходження зі сплати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі пальним та його зберігання склали 0,48 млн грн при індикативному показнику, визначеному в сумі 0,27 млн гривень.

З початку поточного року платникам надано адміністративні послуги стосовно оформлення ліцензій на право провадження діяльності у сфері торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, пальним та зберіганням пального.

Протягом січня 2023 року оформлено 473 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією, з них: 246 ліцензій на право торгівлі алкогольними напоями; 227 тютюновими виробами, а також 51 ліцензію на право здійснення роздрібної торгівлі пальним та 61 ліцензію на право зберігання пального.

Повідомляємо, що з умовами отримання ліцензій та переліком необхідних документів можна ознайомитись на субсайті Головного управління ГУ ДПС у Полтавській області за посиланням: https://poltava.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/ . Для зручності платників діють профільні напрями гарячих ліній, зокрема щодо питань ліцензування підакцизної продукції:  (0532)630146, (0532)594536.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь