A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Податківці Полтавщини продовжують спілкування з сільгоспвиробниками

Дата: 06.03.2023 14:34
Кількість переглядів: 48

Податківці Полтавщини продовжують спілкування з сільгоспвиробниками

Днями  у приміщенні Миргородської районної адміністрації пройшов семінар – зустріч для сільгоспвиробників міста Миргорода та  Миргородського, Шишацького, Виликобагачансько, Хорольского районів. Проведення подібних заходів – це можливість для ознайомлення фахівцями податкової служби області платників податків з актуальними питаннями податкового законодавства, останніми змінами до нього та обговоренням питань, які їх цікавлять.

Очолив захід начальник Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко. На семінарі були присутні гості: голова Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич, голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, заступник Миргородського міського голови Наталія Молочко, а також начальник Миргородської   ДПІ   Людмила Подоляка,  начальник  Шишацької ДПІ Валентина Молька та начальник Хорольської ДПІ Наталія Семіженко.

Перед початком зустрічі учасники отримали друковану продукцію, яку підготували фахівці податкової, а саме: «Електронний кабінет платника-зручно та безпечно!», «Переваги використання єдиного рахунку для сплати податків                 і зборів», «Декларування доходів громадян за 2022».

          В ході зустрічі розглянули наступні питання: порядок ліцензування, зберігання та використання пального сільськогосподарськими підприємствами; реєстрація та призупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, а також посадовці ознайомили  із новим податком, який вперше платники будуть сплачувати у цьому році -  мінімальне податкове зобов’язання. Нагадали і про кампанію декларування доходів, отриманих у 2022 році.

Присутні отримали вичерпні відповіді на свої запитання та здобули нові, необхідні знання. Податківці, в свою чергу, відзначили, що залишаються з платниками податків на постійному зворотному зв’язку. До послуг платників доступна комунікаційна податкова платформа та «гарячі лінії» з профільних питань. Актуальні роз’яснення податкового законодавства розміщені на субсайті ГУ ДПС у Полтавській області та соціальній мережі Facebook.

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь