A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Робоча група з внесення змін до Стратегії регіонального розвитку області розглянула доопрацьовані пропозиції у сфері освіти

Дата: 10.03.2023 18:32
Кількість переглядів: 60

Робоча група з внесення змін до Стратегії регіонального розвитку області розглянула доопрацьовані пропозиції у сфері освіти

  

У Полтавській ОВА триває друге коло засідань робочої групи із внесення змін до Стратегії регіонального розвитку області. Розглядають доопрацьовані пропозиції від структурних підрозділів та узгоджують остаточний варіант змін. 

Сьогодні свої доопрацювання представили Департамент освіти і науки та Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облвійськадміністрації.   

Директор Департаменту освіти і науки ОВА Євген Кончаковський зазначив, що всі пропозиції та зауваження були враховані. Тому до цілі сучасного освітнього простору як бази для задоволення суспільства та економіки підвищення правової культури населення було додано завдання підготовки кадрового потенціалу фахівців в умовах воєнного стану і післявоєнного відновлення. 

«Ми пропонуємо кілька основних сфер розвитку. Перша – сприяння підготовці фахівців, які входять до складу мультидисциплінарної команди з реабілітації, зокрема це підготовка магістерського рівня фахівців-терапевтів та їх асистентів. Крім того, сприяти підготовці психологів, логопедів, соціальних працівників та лікарів інших спеціальностей за потреби. Друга – проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи й популяризації спеціальності, що задіяні у роботі мультидисциплінарної команди з реабілітації», – зазначив Євген Кончаковський. 

Також на засіданні узгодили остаточний варіант пропозицій змін до Стратегії в галузі інформаційної діяльності.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь