A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Семінари з сільгоспвиробниками – відкритий майданчик для діалогу

Дата: 10.03.2023 14:33
Кількість переглядів: 52

Семінари з сільгоспвиробниками – відкритий майданчик для діалогу

 

Вчора у приміщенні Гадяцької міської ради відбувся семінар – зустріч для сільгоспвиробників міста Гадяч, Гадяцького, Зінківського та Лохвицького районів. Подібні заходи на місцях регулярно проводяться податківцями Полтавщини  з метою ознайомлення суб’єктів господарювання з актуальними питаннями податкового законодавства, останніми змінами до нього та задля обговорення питань, які              є особливо пріоритетними під час дії воєнного стану. Саме така взаємодія                  та співпраця мають першочергове значення і сприяють досягненню ефективного результату.

Семінар відкрив голова Гадяцької міської ради Володимир Нестеренко. Традиційно делегацію від податкової служби Полтавщини очолив начальник Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко. На зустрічі були присутніми начальник Гадяцької ДПІ Микола Рудько та начальник  Зінківської ДПІ Юрій Масюк, представник від Лохвицької ДПІ Ірина Жабська.

 Перед початком зустрічі учасники отримали друковану продукцію, яку підготували фахівці податкової, а саме: «Електронний кабінет платника-зручно        та безпечно!», «Переваги використання єдиного рахунку для сплати податків              і зборів», «Декларування доходів громадян за 2022».

         В ході зустрічі були розглянуті питання щодо порядку ліцензування, зберігання та використання пального сільськогосподарськими підприємствами; реєстрації         та зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, питання сплати мінімального податкового зобов’язання. Наголосили і про важливість декларування доходів, отриманих у 2022 році.

        Фахівці податкової служби подякували сільгоспвиробникам за підтримку економічного фронту держави, адже життєдіяльність країни забезпечується, зокрема, й завдяки згуртованій роботі територіальних громад та своєчасній сплаті податків.

Податківці відзначили, що залишаються на постійному зворотному зв’язку        та завжди відкриті до спілкування.

До послуг платників доступна комунікаційна податкова платформа poltava.ikc@tax.gov.ua та телефони «гарячої лінії» з профільних питань.

Головне управління ДПС у Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь