БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

‘‘Про скликання засідання виконавчого комітету’’ 25 травня 2023 року о 13.30 год

Дата: 18.05.2023 10:47
Кількість переглядів: 72

 Інформуємо, що відповідно до розпорядження селищного голови від 15.05.2023 року №02.1-05/47 ‘‘Про скликання засідання  виконавчого комітету’’ 25 травня 2023 року о 13.30 год в приміщенні адміністративного будинку Білицької селищної ради відбудеться засідання виконавчого вомітету Білицької селищної ради.

 

Включити до порядку денного наступні питання:

1.Про передачу майна з балансу виконавчого комітету Білицької  селищної ради у оперативне управління гуманітарного відділу виконавчого комітету селищної ради

2. Про затвердження Положення про комісію та склад міждисциплінарної комісії для організації соціального захисту дітей.

3.Про затвердження програми «Подолання дитячої бездоглядності і безпритульності»  на 2023 рік на території Білицької ТГ.

4.Про створення комісії з обстеження та фіксації фактів пошкоджень/руйнування майна на території Білицької територіальної громади.

5. Про затвердження акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню  по вул. Олеся Гончара, 33 в смт.Білики.

6. Про затвердження акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню  по вул. Надворсклянській, 17 в смт.Білики.

7. Про  зміну адресного номеру житлової  будівлі по вул.Молодіжній, 14 в с.Дрижина Гребля Полтавського району Полтавської області.

8. Про  зміну адресного номеру житлової будівлі по пров.Радіщева, 4 в смт.Білики Полтавського району Полтавської області.

9. Про  зміну адресного номеру нежитлової будівлі по вул.Тараса Шевченка, 30 в с.Бутенки Полтавського району Полтавської області.

10. Про  зміну адресного номеру житлової будівлі по вул.Тараса Шевченка, 41 в смт.Білики Полтавського району Полтавської області.

11. Про  зміну адресного номеру нежитлової  будівлі по вул.Тараса Шевченка, 5 в с.Вітрова Балка  Полтавського району Полтавської області.

12. Про затвердження акту обстеження зелених  насаджень, що підлягають видаленню  по вул. І Набережна, 57 в смт.Білики.

13. Про затвердження плану роботи  закладів освіти Білицької селищної ради на червень 2023 року.

14.Про затвердження Положення про відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Білицької селищної ради та посадових інструкцій працівників відділу.

15.Про доповнення до Переліку адміністративних послуг, що  надаються через відділ Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Білицької селищної ради.

16. Про затвердження висновку служби у справах дітей Білицької селищної ради щодо усунення перешкод у спілкуванні з дитиною, визначення  способу участі у вихованні, спілкуванні з дитиною.

17. Про затвердження акту обстеження зелених насаджень, що підлягають кронуванню по вул.Кобеляцькій, 14 с.Дрижина Гребля Полтавського району Полтавської області.

18. Про затвердження акту обстеження зелених насаджень, що підлягають кронуванню по  вул.Центральна, 14 с. Вітрова Балка Полтавського району Полтавської області.

19.  Про доповнення Переліку першого типу об’єктів комунального майна

Білицької селищної ради та надання в   оренду нежитлових приміщень шляхом проведення аукціону.

20. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва  «Поточний ремонт фасаду захисної споруди  цивільного захисту (цивільної оборони)  протирадіаційного укриття за адресою : вул. Юр’ївська, 1А м. Кобеляки Полтавської області»

21. Про затвердження Висновку опікунської ради виконавчого комітету Білицької селищної ради  про доцільність встановлення опіки(піклування)

над інвалідом першої  групи «Б»   Василенко Олександрою Іванівною та  призначення опікуна.

22.Про план заходів щодо  профілактики та подолання дитячої  бездоглядності та безпритульності на 2023 рік служби у справах  дітей Білицької селищної ради.

 Різне.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь