A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Білицькій селищній раді

Дата: 05.10.2023 13:25
Кількість переглядів: 289

Створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Білицькій селищній раді

Створення Ради ВПО: оголошено про початок відбору кандидатів для участі в Раді з питань внутрішньо переміщених осіб при Білицькій селищній раді.

Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при Білицькій селищній раді (далі – Рада) cтворена як консультативно-дорадчий орган для:

  • участі у реалізації державної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів ВПО;
  • сприяння діяльності Білицької селищної територіальної громади у розвитку ефективних механізмів адаптації та інтеграції переселенців.

Рада створюється на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» та відповідно до рішення тридцять восьмої сесії селищної ради восьмого скликання від 22.09.2023 року № 14 «Про створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Білицькій селищній раді»

Метою діяльності Ради є сприяння вирішенню питань, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб.

До складу Ради має входити 18 осіб:

  • 9 внутрішньо переміщених осіб,
  • 6 представників органу, при якому утворено Раду,
  • 3 представників громадських обʼєднань та благодійних організацій, які займаються захистом прав внутрішньо переміщених осіб.

Оголошення про початок відбору кандидатів для участі в Раді з питань внутрішньо переміщених осіб при Білицькій селищній раді

З 09 жовтня 2023 року розпочинається прийом документів для формування складу Ради.

До складу Ради можуть входити особи, яким виповнилось 18 років.

Стати членом Ради запрошуємо:

  • внутрішньо переміщених осіб, місцем фактичного проживання яких, згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, є Білицька селищна територіальна громада. В тому числі, представників суб’єктів господарювання, які в установленому законодавством порядку перемістили свої виробничі потужності та активи;
  • представників від громадських об’єднань і благодійних організацій, діяльність яких спрямована на забезпечення та захист прав внутрішньо переміщених осіб і реалізацію проєктів у межах Білицької селищної територіальної громади.

Участь у Раді здійснюється на громадських засадах.

Для участі у відборі необхідно подати документи (в електронній або паперовій формі):

  • заява про прийняття до складу Ради зі згодою на обробку персональних даних та інформацією про відсутність конфлікту інтересів і відповідності вимогам доброчесності;
  • копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;
  • копія документа про освіту (за наявності);
  • мотиваційний лист кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;
  • копія довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронна довідка, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або лист громадського об’єднання, благодійної організації щодо включення до складу Ради свого представника;
  • копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб − підприємців та громадських формувань;
  • інформація про діяльність громадського об’єднання, благодійної організації в напрямку забезпечення та захисту прав ВПО і реалізації проєктів на території Білицької селищної територіальної громади.

Прийом документів здійснюється до 23 жовтня 2023 року відділом соціального захисту населення виконавчого комітету Білицької селищної територіальної громади на електронну скриньку soc015@ukr.net або за адресою: вул. Кобеляцька, 53 А, смт.Білики, Полтавський район, Полтавська область, 39220. Телефон для довідок: (050) 8744930.

Проявіть свою громадянську позицію! Долучайтеся до Ради з питань внутрішньо переміщених при Білицькій селищній раді!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь