A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Інструктивно-методична нарада щодо викладання фізичної культури та предмета "Захист України"

Дата: 05.09.2023 11:00
Кількість переглядів: 58

05 вересня 2023 року комунальною установою «Центр ПРПП Білицької селищної ради» спільно з сектором культури, молоді та спорту Білицької селищної ради проведено інструктивно-методичну нараду щодо викладання фізичної культури та предмета «Захист України» в 2023-2024 навчальному році, а також розглянуто питання про проведення спортивних змагань у І півріччі між закладами загальної середньої освіти громади.

 Консультант КУ «Центр ПРПП» Валентина Городецька привітала педагогічну спільноту з початком нового навчального року та наголосила на деяких аспектах щодо організації освітнього процесу та нормативно-правового забезпечення з предметів.

Основні моменти щодо викладання фізкультурної освітньої галузі ґрунтовно проаналізував керівник спільноти вчителів фізичної культури, вчитель Бутенківського ліцею ім. Ю.П.Дольд-Михайлика Микола Мигуля.

Микола Дрига, керівник спільноти вчителів предмета «Захист України», вчитель Бутенківського ліцею ім. Ю.П.Дольд-Михайлика, звернув увагу на якість викладання та збільшення практичної ланки в організації занять з вогневої, тактичної  підготовки та тактичної медицини.  Також поділився досвідом щодо участі в змаганнях та вишколах між клубами та гуртками з військово-патріотичного напрямку.

Із завідувачем сектору культури, молоді та спорту Сергієм Ананенком  учасники спільноти обговорили план спортивних змагань на І півріччя між закладами загальної середньої освіти громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь