A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ПРОЄКТУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ БІЛИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА ПЕРІОД ДО 2027 РОКУ

Дата: 23.10.2023 08:29
Кількість переглядів: 119

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ПРОЄКТУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ БІЛИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ  ГРОМАДИ НА ПЕРІОД ДО 2027 РОКУ

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Вид документу державного планування – Стратегія розвитку Білицької селищної територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія) та є документом державного планування місцевого рівня.

Головними цілями Стратегії є: створення умов для економічного зростання та вдосконалення механізмів управління розвитком територіальної громади на засадах ефективності, відкритості та прозорості, посилення інвестиційної та інноваційної активності, забезпечення належного функціонування інженерно-транспортної та комунальної інфраструктури, проведення цілеспрямованої містобудівної політики, дотримання високих екологічних стандартів та, в результаті цього, підвищення конкурентоспроможності, доступності широкого спектра соціальних послуг, забезпечення гідних умов життя та загального підвищення добробуту населення, забезпечення екологічної безпеки на території громади. Суть Стратегії полягає в обов’язковій узгодженості економічного, екологічного та людського розвитку за умов, коли якість та безпека життя людей від покоління до покоління не зменшується, не погіршується стан довкілля та забезпечується соціально-економічний прогрес.

Стратегія розвитку Білицької селищної територіальної громади на період до 2027 року узгоджується зі Стратегією розвитку Полтавської області на 2021-2027 роки, оскільки є її складовою.

2) орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Білицька селищна рада Полтавського району Полтавської області (39220, Полтавська область, Полтавський район, смт. Білики, вул. Кобеляцька, 53А).

3) передбачувану процедуру громадського обговорення, у тому числі:

а) дату початку та строки здійснення процедури

Строк громадського обговорення - 30 днів з дня оприлюднення повідомлення. Громадське обговорення починається з 23 жовтня 2023 року і триває до 23 листопада 2023 року включно.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо).

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення)

Не проводяться.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі, пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Сектор економічного розвитку, проєктного менеджменту та інвестиційної діяльності виконавчого комітету Білицької селищної ради. Ознайомитись з проєктом Стратегії розвитку Білицької селищної територіальної громади на період до 2027 року можна в приміщенні Білицької селищної ради за адресою: 39220, Полтавська область, Полтавський район, смт. Білики, вул. Кобеляцька,    53 А, тел. 0508744930 та на офіційному вебсайті Білицької селищної ради за посиланням  https://bilycka-gromada.gov.ua/ (вкладка Стратегія розвитку).

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій

  Сектор економічного розвитку, проєктного менеджменту та інвестиційної діяльності виконавчого комітету Білицької селищної ради. Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: 39220, Полтавська область, Полтавський район, смт. Білики, вул. Кобеляцька, 53А, тел. 0508744930.

Електронна адреса:  bilyky.rada@ukr.net.

Зауваження і пропозиції приймаються у термін з 23.10.2023 по 23.11.2023 включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування;

Адмінприміщення Білицької селищної ради за адресою: смт. Білики, вул. Кобеляцька, 53А.

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування.

Проведення транскордонних консультацій не потребує.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь