БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

1 грудня 2023 року — скорботний день для жителів Білицької територіальної громади.

Дата: 01.12.2023 14:00
Кількість переглядів: 110

  1 грудня 2023 року — скорботний день для жителів Білицької територіальної громади.

     «На щиті» зустрічали земляка-Героя, гранатометника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону Кошеля Анатолія Георгійовича, який народився 15 червня 1971 року. Захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, під час виконання службових обов’язків,  24 листопада 2023 року, внаслідок мінометного обстрілу противником біля населеного пункту Авдіївка, Покровського району Донецької області, обірвалося життя Кошеля Анатолія Георгійовича. 

     Провести земляка в останню путь, разом із близькими, бойовими побратимами, прийшло чимало жителів громади. Живим коридором, з квітами, стоячи на колінах, зустрічали загиблого Героя. Лили сльозами по втраті захисника всі, хто прийшов попрощатися з Анатолієм Георгійовичем і матінка-природа сумувала проливним дощем.

     Співчуття рідним та близьким висловив заступник селищного голови Петров Сергій  Геннадійович, який наголосив, що Анатолій Георгійович – приклад мужності і сміливості, ніколи не ховався за спинами товаришів, був надійним тилом для побратимів – відважним воїном, приклад справжнього чоловіка. Таким його пам'ятатимуть односельчани і знайомі.

     Маємо шанувати героїчний подвиг наших захисників, які віддають життя за Україну, її незалежність та суверенітет.

     Білицька селищна рада, виконавчий комітет,  уся громада в цей гіркий час висловлюють щирі співчуття дружині – Ірині Олександрівні, усім близьким та друзям з приводу передчасної смерті Героя .

     Схиляємо голови в глибокій жалобі, висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким покійного Кошеля Анатолія Георгійовича. Назавжди в наших серцях.

     Вічна слава Герою!

     Герої не вмирають!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь