A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 41 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ ВІД 21.12.2023 РОКУ

Дата: 18.12.2023 16:23
Кількість переглядів: 90

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 41 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ

ВІД 21.12.2023 РОКУ

 

  1. Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної освіти  Білицької селищної ради у 2024 році.

 

  1. Про організацію харчування дітей у закладах загальної середньої освіти  Білицької селищної ради у 2024 році.

 

  1. Про  затвердження  Програми відшкодування різниці в тарифах на комунальні  послуги

 

  1. Про  затвердження Комплексної програми з реалізації завдань та заходів щодо розвитку ветеранської політики у Білицькій селищній територіальній громаді на 2024-2025 роки

 

  1. Про внесення змін до програми соціального захисту населення Білицької селищної ради

 

  1. Про затвердження Комплексної програми підтримки ЗСУ та інших воєнізованих підрозділів на 2024 рік.
  2. Про затвердження структури та штатної чисельності працівників апарату та виконавчих органів Білицької селищної ради на 2024рік.

 

  1. Про затвердження Положення про преміювання працівників виконавчого комітету та структурних підрозділів Білицької селищної ради на 2024 рік.

 

  1. Про умови оплати праці Білицького селищного голови  в 2024 році

 

  1. Про передачу субвенцій з бюджету Білицької селищної територіальної громади у 2024 році

 

  1. Про бюджет Білицької селищної територіальної громади на 2024 рік

 

  1. Про затвердження додаткової угоди №2 від 06.12 2023 року до Договору про надання поворотної фінансової допомоги №16  від 17.01.2022 року

 

  1. Про затвердження Стратегії розвитку Білицької селищної територіальної громади на період до 2027 року

 

  1. Про безоплатне прийняття у комунальну власність товарно – матеріальних цінностей

 

  1. Про план роботи Білицької селищної ради на 2024 рік

 

  1. Про внесення доповнень до форми №1 облікової картки об’єкта по господарського обліку затвердженої Наказом Держстату від 24.11.2015 р. №340.

 

  1. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Бутенківське» Білицької селищної ради та затвердження його у новій редакції.

 

  1. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Луценко Наталії Миколаївні.

 

  1. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Григоровій Тетяні Миколаївні.

 

  1. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Голику Івану Васильовичу.

 

  1. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гончаренку Віктору Михайловичу.

 

  1. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Прокоф’єву Івану Андрійовичу.

 

  1. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Козирь Вірі Максимівні.

 

  1. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Удовіченку Ігорю Миколайовичу, Могилі Ніні Василівні.

 

  1. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Рубан Людмилі Федорівні.

 

  1. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дегтярьовій Людмилі Петрівні.

 

  1. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Козирю Сергію Станіславовичу.

 

  1. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Бажану Віктору Івановичу.

 

  1. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Поліщуку Олександру Віталійовичу.

 

  1. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки площею 4,0169 га в с. Дрижина Гребля, Полтавського району, Полтавської області.

 

  1. Про внесення змін до рішення сорокової сесії восьмого скликання від 17.11.  2023 року № 34 «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки площею 6,7398 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області».

 

  1. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії восьмого скликання  від 23.12.2021  року  №  62  «Про надання в оренду земельної ділянки площею 2,00 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Цікурі Юрію Володимировичу».

 

  1. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії восьмого скликання  від 23.12.2021  року   № 61  «Про надання в оренду земельної ділянки площею 2,00 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Цікурі Надії Степанівні».

 

  1. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії восьмого скликання  від 23.12.2021  року   № 60  «Про надання в оренду земельної ділянки площею 2,00 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Цікурі Віталію Володимировичу».

 

  1. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії восьмого скликання від 23.12.2021  року   № 63  «Про надання в оренду земельної ділянки площею 2,00 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Цікурі Наталії Іванівні».

 

  1. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії восьмого скликання  від 23.12.2021  року   № 64  «Про надання в оренду земельної ділянки площею 2,00 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Цікурі Василю Олексійовичу».

 

  1. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії восьмого  скликання  від 23.12.2021  року   № 70  «Про надання в оренду земельної ділянки площею 2,00 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Савчук Катерині Данилівні».

 

  1. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії восьмого скликання від 23.12.2021  року   № 71  «Про надання в оренду земельної ділянки площею 2,00 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Савчук Анні Яківні»

 

  1. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії восьмого скликання  від 23.12.2021  року   № 73  «Про надання в оренду земельної ділянки площею 2,00 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Савчуку Андрію Івановичу».

 

  1. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії восьмого скликання  від 23.12.2021  року   № 66  «Про надання в оренду земельної ділянки площею 2,00 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Халяві Олексію Олексійовичу».

 

  1. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії восьмого скликання  від 23.12.2021  року   № 74  «Про надання в оренду земельної ділянки площею 2,00 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Бугаєць Наталії Іванівні».

 

  1. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії восьмого скликання  від 23.12.2021  року   № 75  «Про надання в оренду земельної ділянки площею 2,00 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Бугаєць Олександру Іллічу».

 

  1. Про внесення змін до рішення сімнадцятої позачергової  сесії восьмого скликання   від 28.01.2022  року   № 24  «Про надання в оренду земельної ділянки площею 2,00 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Хмелик Тамарі Юріївні».

 

  1. Про внесення змін до рішення сімнадцятої позачергової  сесії восьмого скликання   від 28.01.2022  року   № 25  «Про надання в оренду земельної ділянки площею 2,00 га на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Хмелику Миколі Йосиповичу».

 

  1. Про внесення змін до рішення тридцять першої  сесії восьмого скликання  від 23.03.2023  року   № 30.2  «Про надання в оренду земельної ділянки на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Корнієнко Валентині Миколаївні».

 

  1. Про внесення змін до рішення тридцять першої  сесії восьмого скликання  від 23.03.2023  року   № 30.3  «Про надання в оренду земельної ділянки на території Білицької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби Шинкаренко Руслані Георгіївні».

 

  1. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 0,85 га для сінокосіння і випасання худоби на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області  Саковському Валентину Станіславовичу.

 

  1. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 3,0 га для сінокосіння і випасання худоби на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області  Стрюк Ларисі Миколаївні.
  2. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 2,0 га для сінокосіння і випасання худоби на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області  Стрюку Олександру Михайловичу.

 

  1. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 2,0 га для сінокосіння і випасання худоби на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області  Стрюку Петру Михайловичу.

 

  1. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 2,0 га для сінокосіння і випасання худоби на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області  Каракуці Ірині Миколаївні.

 

  1. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 2,0 га для сінокосіння і випасання худоби на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Рубайко Ірині Михайлівні.

 

  1. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 2,0 га для сінокосіння і випасання худоби на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Рубайко Вадиму Миколайовичу.

 

  1. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 2,0 га для сінокосіння і випасання худоби на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Кобі Надії Іванівні.

 

  1. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 0,4853 га для городництва в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Кучеру Артему Олександровичу.

 

  1. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 0,60 га для городництва в   с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Кучер Ользі Іванівні.

 

  1. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 0,60 га для городництва в   с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Кучеру Олександру Михайловичу.
  2. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 0,60 га для городництва в   с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Кучеру Вячеславу Олександровичу.

 

  1. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 0,60 га для городництва в   с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Кучер Альоні Олексіївні.

 

  1. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 0,60 га для городництва в   с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Кучер Лідії Іванівні.

 

  1. Про пооб’єктний перелік робіт із паспортизації об’єктів водного фонду на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під полезахисними лісовими смугами на території  Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області. 

 

  1.  Про заслуховування інформації про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності                  Решетилівської окружної прокуратури на території Полтавського району упродовж 2023 року.

РІЗНЕ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь