БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Стартував чемпіонат Полтавщини з гірськолижного спорту

Дата: 22.01.2024 14:00
Кількість переглядів: 32

Стартував чемпіонат Полтавщини з гірськолижного спорту

На базі комплексу «Сорочин Яр» розпочався відкритий чемпіонат Полтавської області з гірськолижного спорту пам’яті Тараса Черкаського.

Символічно, що напередодні 19 січня розпочалися IV зимові Юнацькі Олімпійські ігри в Кореї. На підтримку українських спортсменів кращі вихованці дитячо-юнацької спортивної школи імені. О.Бутовського спустилися змагальною трасою з олімпійським прапором. Завітали на відкриття змагань перший заступник начальника Полтавської ОВА Богдан Корольчук та заступник начальника ОВА Володимир Василенко.

«В області приділяють багато уваги розвитку різним видам спорту, особливо олімпійським. Нині триває потужна кампанія з підготовки спортсменів до зимової олімпіади, що відбудеться 2026 року в Італії. Семеро полтавців входять до збірної України. Переконаний, що через кілька років ви також будете представляти країну і Полтавську область на міжнародних трасах», – зауважив Богдан Корольчук.

Змагання з гірськолижного спорту пам’яті Тараса Черкаського проводять вже всьоме. Щороку на ньому присутні рідні загиблого спортсмена. Нині підтримати юних спортсменів приїхала мама Тараса Ірина: «Я дякую ДЮСШ імені Бутовського та гірськолижному комплексу за гідну пам’ять про сина. Юним спортсменам бажаю підкорювати траси та виборювати перемоги на стартах».

Протягом двох днів за першість змагатимуться 80 спортсменів у двох дисциплінах – гігантський та спеціальний слалом. Учасники – вихованці місцевих дитячо-юнацьких спортивних шкіл та Києва.

Довідково: Тарас Черкаський був відомим полтавським гірськолижником, переможцем і призером багатьох всеукраїнських та міжнародних змагань. членом національної збірної команди України. Потрапив у ДТП та загинув у липні 2017 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь