БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Корисні посилання для підвищення рівня знань з кібергігієни: готуймося до викликів кібербезпеки

Дата: 25.01.2024 11:01
Кількість переглядів: 34

Корисні посилання для підвищення рівня знань з кібергігієни: готуймося до викликів кібербезпеки

Photo 2024 01 25 09 35 52

Під час війни кібербезпека стає визначальним фактором в захисті держави. Вороги використовують різноманітні кіберзасоби для супроводження своїх військових операцій, наголошуючи на тому, що постійне оновлення знань та навичок у цій області є ключем до достойного протистояння.

Освітні продукти на тему: „Кібербезпека” доступні на платформі „Дія.Освіта” за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/catalog/topic/cyber-security

Особливу увагу пропонуємо приділити новому освітньому серіалу „Персональна кібергігієна”.У серіалі – про мотиви кіберзлочинців, відповідальність за власні гаджети, паролі, безпеку програмного забезпечення, психологію кібершахрайства та віруси. Спікери серіалу поділяться як теоритичними основами, так і практичними лайфхаками.

Окрім цього, рекомендуємо пройти онлайн-курс Фонду цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global), на тему: „Основи кібербезпеки для представників державних органів/ підприємств /органів місцевого самоврядування”, за посиланням: http://surl.li/mitkw та Курс від Cisco „Вступ до кібербезпеки” – http://surl.li/oktad.

Під час проходження курсів дізнаєтесь: про основи кібербезпеки, як захистити своє особисте цифрове життя та підвищити свій рівень знань з комп’ютерної грамотності, про найпоширеніші пастки кіберзлочинців та шляхи протидії компрометації даних, проблеми кібербезпеки, з якими сьогодні стикаються компанії, уряди та навчальні заклади. У світлі загострення кіберзагроз необхідно визнати, що кібербезпека – це не тільки завдання фахівців, але й загальнодержавна відповідальність. Постійне оновлення знань та навичок через доступ до якісних освітніх продуктів та курсів є ключем до успішного протистояння кіберзагрозам.

Приєднуйтеся до освітніх ініціатив та розвивайте свої знання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь