БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

На Полтавщині в межах підготовки до проведення весняно-польових робіт провели зустрічі з агровиробриками

Дата: 08.02.2024 12:38
Кількість переглядів: 25

На Полтавщині в межах підготовки до проведення весняно-польових робіт провели зустрічі з агровиробриками

За спільної ініціативи Полтавської обласної військової адміністрації, Головного управління Державної податкової служби у Полтавській області та Полтавського обласного центру зайнятості, в межах підготовки до весняно-польових робіт були проведені зустрічі з агровиробниками Полтавського, Кременчуцького, Лубенського та Миргородського районів Полтавської області.

Під час проведення зустрічей директор Департаменту агропромислового розвитку ОВА Сергій Фролов розповів про етапи підготовки проведення комплексу весняно-польових робіт, напрями обласної та державної підтримки агровиробників.

Особливий інтерес аграріїв викликало роз’яснення Державної податкової служби у Полтавській області щодо блокування податкових накладних, особливостей нарахування мінімального податкового зобов’язання, порядку зупинення реєстрації податкових накладних та відповідного рішення про її реєстрацію, й критеріїв визначення автоматичного зупинення реєстрації податкових накладних.
Представник Полтавського обласного центру зайнятості проінформував про залучення коштів за рахунок отримання фінансової допомоги для підтримки бізнесу у вигляді мікрогрантів та грантів, компенсації за працевлаштованих безробітних, внутрішньо переміщених осіб та при створенні нових робочих місць. Також про прядок надання дотацій на створення спеціальних робочих місць для осіб з інвалідністю.

Також учасники зустрічей обговорення проблемні питання у сфері земельного законодавства, а саме: особливості отримання Витягу з нормативної грошової оцінки на земельні ділянки, які перебувають у користуванні аграріїв; впорядкування земельних ділянок з невірною метричною інформацією та особливості укладення договорів оренди на земельні ділянки.
Представниками Департаменту агропромислового розвитку і надалі будуть проводиться зустрічі з агровиробниками з метою вирішення проблемних питаннях їхньої діяльності.

Крім того, на Полтавщині працює «гаряча лінія» з питань підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт (тел. 0532 60-31-10, 0532 60-67-06)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь