БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

Морем сліз, оберемками квітів та коридором пошани нескінченної довжини сьогодні у Білицькій територіальній громаді прощалися з загиблим захисником Бурмістровим Дмитром Сергійовичем.

Дата: 26.02.2024 15:45
Кількість переглядів: 110

Морем сліз, оберемками квітів та коридором пошани нескінченної довжини сьогодні у Білицькій територіальній громаді прощалися з загиблим захисником Бурмістровим Дмитром Сергійовичем.

Народився Дмитро Сергійович 1989 року в с. Кустолові-Кущі Кобеляцького р-ну Полтавської області. Навчався у Кустолово-Кущівській школі та закінчив Білицьку ЗОШ №1 у 2007 році.

Ні дня не сидів без діла. Працював вантажником на Білицькому МКК, а також у м. Київ будівельником-висотником.

У 2009 році був призваний на строкову службу до військової частини лав Збройних сил України де здобув професію стрілця та отримав звання молодшого сержанта.

В 2014 році наш земляк вирушив захищати кордони України в Донецькому напрямку у складі 3 полку спеціального призначення, був нагороджений медаллю за участь в АТО.

 У 2022 році, після повномаштабного російського вторгнення, пройшовши навчання у Німеччині, Дмитро здобув ще одну військову спеціальність—військовий медик. Боронив нашу державу майже 2 роки на Бахмутському напрямку і під час штурмових дій отримав уламкове та вогнепальне поранення. Пролікувавшись, він знову відправився захищати Україну на Запорізькому напрямку.

20 лютого 2024 року Бурмістров Дмитро Сергійович, як бойовий медик, трагічно віддав своє життя в бою за нашу свободу поблизу населеного пункту Роботіно.

26 лютого Героя в останню путь провели сотні жителів Білицької громади з серцями наповненими глибоким сумом, військові побратими та всі небайдужі люди, вдячні за його мужність, відданість та жертовність українському народу.

Начальник ІІІ відділу Полтавського РТЦК та СП підполковник Віталій Кгаєвський передав Прапор дружині загиблого Оксані, як символ держави, якій вірно й до кінця служив Дмитро.

Бурмістров Дмитро Сергійович завжди був коханим сином, батьком та чоловіком. Він ніколи не залишав нікого у біді та завжди допомагав тим, хто потребував допомоги.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та друзям Дмитра Сергійовича. Нехай його душа знайде вічний спокій.

Пам'ять і слава нашому Герою!

Ніколи НЕ ЗАБУДЕМО!

Ніколи НЕ ПРОБАЧИМО!

Слава Україні!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь