A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

У Полтаві відкрили Центр рекрутингу української армії

Дата: 23.03.2024 09:35
Кількість переглядів: 62

У Полтаві відкрили Центр рекрутингу української армії

Центр рекрутингу запрацював у Полтаві. У ньому можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії, поспілкуватися з рекрутерами й обрати бажану професію у війську.

«Важлива подія для області. Відкриваємо спільно з Генеральним штабом та Міністерством оборони рекрутинговий центр. Тут всім, хто готовий поповнити ряди Сил оборони, нададуть консультації та відповідну інформацію. Важливо, що кожен хто прийде, буде оформлений саме в ту бригаду й на посаду, на яку він забажає за фахом, – наголосив начальник ОВА Філіп Пронін. – Ми вдячні Міністерству оборони за такий новий, сучасний підхід до служби в ЗСУ».
Як зазначив уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець, це четвертий за ліком Центр, який відкрився в Україні. Подібні вже працюють у Дніпрі, Львові та Запоріжжі.
«Це інформаційний центр. Тут не роздають повісток. У Центрі можна дізнатися, які є вакансії загалом у всіх Силах оборони. Це не тільки ЗСУ, а й Нацгвардія, Нацполіція, інші формування. Людина сама обирає ту посаду, на яку хоче потрапити. Це важливо. Адже насамперед ми говоримо про добровільний і свідомий вибір людини. Про вибір свого майбутнього та свого місця в захисті держави. А держава зараз потребує такого захисту», – розповів Олексій Бежевець.
У центрі щодня працюватимуть три цивільні рекрутери, які надаватимуть інформацію щодо вакансій в армії, консультуватимуть і проводитимуть профорієнтаційні тести, а також супроводжуватимуть весь процес до призначення на відповідну посаду в армії.
Дізнатися інформацію можна за телефоном гарячої лінії 095 186 53 60 або перейти за посиланнями https://poda.gov.ua/attachments/172552 , https://recruiting.mod.gov.ua/index.html й заповнити анкету.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь