A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 42 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ ВІД 15.02.2024 РОКУ

Дата: 14.02.2024 10:00
Кількість переглядів: 29

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 42 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ

ВІД 15.02.2024 РОКУ

 

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Білицької селищної територіальної громади за 2023 рік

 

  1. Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування у Білицькій селищній територіальній громаді на 2024 рік.

 

  1. Про затвердження Комплексної Програми профілактики правопорушень Білицької селищної ради на 2024 рік.

 

  1. Про затвердження Програми з організації громадських робіт на території Білицької селищної територіальної громади у 2024 році.

 

  1. Про затвердження Програми інформатизації Білицької селищної територіальної громади на 2024 – 2026 роки.

 

  1. Про затвердження Програми регулювання чисельності тварин гуманними методами на території Білицької селищної територіальної громади на 2024 рік.

 

  1. Про затвердження програми реконструкції громадського будинку філії «Луценківська ЗОШ І ступеня» опорного закладу «Бутенківська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ю.П. Дольд-Михайлика» під гуртожиток для тимчасового проживання внутрішньо-переміщених осіб за адресою: вул. Перемоги, 25А в селі Свічкареве Полтавського району Полтавської області.

 

  1. Про передачу субвенцій з бюджету Білицької селищної територіальної громади у 2024 році.

 

  1. Про внесення змін до бюджету Білицької селищної територіальної громади на 2024 рік

 

  1. Про затвердження персонального складу Ради з питань внутрішньо переміщених  осіб при Білицькій селищній раді.

 

  1. Про надання дозволу на списання та зняття з балансу виконавчого комітету Білицької селищної ради транспортного засобу.

 

  1. Про прийняття до комунальної власності безхазяйного нерухомого майна – виробничого будинку, що знаходиться за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н., с. Червоні Квіти, вул. Берегова, буд. 21а.

                       

  1. Про передачу екскаватора-навантажувача в господарське відання та на балансовий облік ПКС «Старт»

 

  1. Про здійснення державної реєстрації об’єкта нерухомого майна

 

  1. Про здійснення державної реєстрації об’єкта нерухомого майна

 

  1. Про здійснення державної реєстрації об’єкта нерухомого майна

 

  1. Про здійснення державної реєстрації об’єкта нерухомого майна
  2. Про передачу в оперативне управління гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради комунального майна, що знаходиться за адресою: вул.Миру,8, селище Білики, Полтавський район, Полтавська область.
  3. Про передачу в оперативне управління гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради комунального майна, що знаходиться за адресою: вул.Миру,4,селище Білики, Полтавський район, Полтавська область.
  4. Про передачу в оперативне управління гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради комунального майна, що знаходиться за адресою: вул.Шкільна,29, селище Білики, Полтавський район, Полтавська область.
  5. Про передачу в оперативне управління гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради комунального майна, що знаходиться за адресою: вул. Григорія Ващенка,4  селище Білики, Полтавський район, Полтавська область.
  6. Про передачу в оперативне управління гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради комунального майна, що знаходиться за адресою: вул.Шкільна,37, с.Бутенки, Полтавський район, Полтавська область.
  7. Про передачу в оперативне управління гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради комунального майна,  що знаходиться за адресою: вул.Шкільна,6а, с.Дрижина Гребля, Полтавський район, Полтавська область.
  8. Про передачу в оперативне управління гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради комунального майна, що знаходиться за адресою: вул.Василя Костенка,1а селище Білики, Полтавський район, Полтавська область.
  9. Про передачу в оперативне управління гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради комунального майна, що знаходиться за адресою: вул.Лісова,12 с.Жуки, Полтавський район, Полтавська область.
  10. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Стогнію Леоніду Олександровичу.
  11. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Чумаку Володимиру Ларіоновичу.
  12. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Слісенко Інні Володимирівні.
  13. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дуднік Валентині Сергіївні.
  14. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Онищенку Віктору Степановичу.
  15. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Панасенко Надії Олексіївні, Панасенко Наталії Володимирівні.
  16. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бондаренку Дмитру Олександровичу.
  17. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бондаренко Ліані Василівні.
  18. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Білокінь Наталії Анатоліївні.
  19. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Манику Богдану Григоровичу.
  20. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дігтярю Вадиму Володимировичу.
  21. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Шенгуру Сергію Івановичу.
  22. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Піддубній Катерині Степанівні.
  23. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Музалевському Олександру Олексійовичу.
  24. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дзигар Раїсі Володимирівні.
  25. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бульді Антонині Тарасівні.
  26. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Величку Андрію Івановичу.
  27. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кобелю Віктору Леонідовичу.
  28. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Крупі Івану Дмитровичу.
  29. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Нестеренку Миколі Володимировичу, Нестеренко Тетяні Вікторівні.
  30. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Нікітюку Максиму Віталійовичу.
  31. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Крупі Валентині Антонівні.
  32. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Каралкіній Ларисі Михайлівні, Мироненко Ользі Михайлівні.
  33. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вул. Шевченка, 19 в с. Вітрова Балка,  Полтавського району, Полтавської області СФГ «Відродження».
  34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в с. Зелене, Полтавського району, Полтавської області  Соколенко Людмилі Миколаївні.
  35. Про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,0 га загального користування, відведеної для цілей поводження з відходами в смт. Білики, Полтавського району, Полтавської області.
  36. Про розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,8602 га по вул. Індустріальній, 1в у селі Бутенки, Полтавського району, Полтавської області.
  37. Про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Полтавській, 46 а в с. Бутенки, Полтавського району, Полтавської області з метою встановлення малої архітектурної форми.
  38. Про надання  в оренду земельної ділянки площею 0,3732 для сінокосіння і випасання худоби в с. Вітрова Балка, Полтавського району, Полтавської області  Дризі Руслану Валерійовичу.
  39. Про  надання в оренду земельної ділянки  по вул. Злагоди (бувша 1 Травня), 19  в с. Вишневе, Полтавського району, Полтавської області ФГ «Сібагро». 
  40. Про надання  в оренду земельної ділянки для городництва площею 0,50 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області  Дейнеці Тамарі Миколаївні.
  41. Про надання  в оренду земельної ділянки для городництва площею 0,50 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області  Дейнеці Олександру Миколайовичу.
  42. Про надання в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області ФГ «Громада».
  43. Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 19,0439  га на       території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області з С(Ф)Г «Віталій».
  44. Про поновлення договору оренди земельної ділянки площею 59,9974  га на       території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області з ФГ «Червоні Квіти».
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,0 га  загального користування, відведену для цілей поводження з відходами в смт Білики, Полтавського району, Полтавської області.
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2036 га  загального користування, відведену для цілей поводження з відходами на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.
  47. Про припинення права постійного користування на земельні ділянки на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області відповідно до заяви Кобеля Юрія Георгійовича.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на земельну ділянку площею 6,6898 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на земельну ділянку площею 0,05 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.
  50. Про розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,05 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки площею 3,9694 га на території  Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.
  52. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на право оренди на земельну ділянку площею 3,9694 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.
  53. Про розгляд подання Північно-східного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства  щодо віднесення земельних ділянок до самозаліснених на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.
  54. Про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,70 га  в  с. Червоні Квіти,  Полтавського району, Полтавської області.

 

  1. Про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,50 га  в  с. Червоні Квіти,  Полтавського району, Полтавської області.

 

  1. Про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,15 га  в  с. Червоні Квіти,  Полтавського району, Полтавської області.

 

  1. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Агамірзаєву Р.М.
  2. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Агафонову Л.М.
  3. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Бабенко І.В.
  4. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Бабенко Н.Ю.
  5. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Бабенко О.В.
  6. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Безфамільній Є.С.
  7. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Бойко Л.М.
  8. Про надання одноразової матеріальної допомоги Бутко Т.І.
  9. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Васюті Т.М.
  10. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Гальченко О.М.
  11. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Дашковській Н.В.
  12. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Дендебері В.В.
  13. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Дендебері Г.П.
  14. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Дерев'янку І.М.
  15. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Кибі В. І.
  16. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Козар О.С.
  17. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Козаченко С.І.
  18. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Костирі В.В.
  19. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Колодочці Л.П.
  20. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Коляці Т.В.
  21. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Кравчині Т.О.
  22. Про надання одноразової матеріальної допомоги   Красноплахтич А.М.
  23. Про надання одноразової матеріальної допомоги   Кулічковському І.Д.
  24. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Луцько М.В.
  25. Про надання одноразової матеріальної допомоги   Лещенко Т.Б.
  26. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Магді С.Г.
  27. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Михайлішіну В.М.
  28. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Назарьовій К.А.
  29. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Омельчук О.М
  30. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Осетровій М.М.
  31. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Педченко В.С.
  32. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Покидько Р.Г.
  33. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Проскурні О.К.
  34. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Романенку В.М.
  35. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Сірик В.В.
  36. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Таран А.В.
  37. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Татарко А.В.
  38. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Тищенко К.Л.
  39. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Федоренко Н.Н.
  40. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Чесак Н.І.
  41. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Бутко І.В.
  42. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Володченко-Добровольській О.М.
  43. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Корпусенко З.Б.
  44. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Латиш В.П.
  45. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Сердюку І.І.
  46. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Сокіл І.М.
  47. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Чижик А.Г.
  48. Про надання одноразової матеріальної допомоги  Шмідько Л.А.

 

РІЗНЕ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь