A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 38 ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ ВІД 22.09.2023 РОКУ

Дата: 19.09.2023 14:00
Кількість переглядів: 16

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 38 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ ВІД 22.09.2023 РОКУ

1. Про заслуховування інформації про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Решетилівської окружної прокуратури на території Полтавського району упродовж І півріччя 2023 року.

2. Про затвердження Програми підтримки діяльності Управління Служби безпеки України в Полтавській області на 2023 рік.

3. Про списання залишків коштів бюджету Білицької селищної територіальної громади, заблокованих на рахунках в АК АПБ «Україна».

4. Про передачу субвенцій з бюджету Білицької селищної територіальної громади у 2023 році. 5. Про внесення змін до бюджету Білицької селищної територіальної громади на 2023 рік.

6. Про затвердження Програми охорони, дослідження та використання об’єктів культурної спадщини на території Білицької селищної територіальної громади на 2023 – 2027 роки.

7. Про зміну типу та найменування філії «Кустолово-Кущівської гімназії» Білицького ліцею №1 Білицької селищної ради.

8. Про затвердження статуту Білицького ліцею №1 Білицької селищної ради в новій редакції.

9. Про безоплатне прийняття у комунальну власність товарно –матеріальних цінностей.

10. Про надання згоди на безоплатне прийняття державного майна в комунальну власність Білицької селищної територіальної громади.

11. Про внесення змін до структури та штатної чисельності працівників апарату виконавчого комітету та виконавчих органів Білицької селищної ради на 2023 рік.

12. Про внесення змін до персонального складу постійно діючого виконавчого комітету ради.

13. Про затвердження складу Молодіжної ради при Білицькій селищній раді.

14. Про створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Білицькій селищній раді.

15. Про надання одноразової матеріальної допомоги Безкібальній Н.І. 16. Про надання одноразової матеріальної допомоги Білокінь Т.В.

17. Про надання одноразової матеріальної допомоги В’юн Є.О.

18. Про надання одноразової матеріальної допомоги Гавриш Г.С.

19. Про надання одноразової матеріальної допомоги Дзигі Л.С.

20. Про надання одноразової матеріальної допомоги Іваненко О.М.

21. Про надання одноразової матеріальної допомоги Ільченко Н.О.

22. Про надання одноразової матеріальної допомоги Кибці В.А.

23. Про надання одноразової матеріальної допомоги Киричку В.О.

24. Про надання одноразової матеріальної допомоги Колодяжній Н.І.

25. Про надання одноразової матеріальної допомоги Кравченку С.Я.

26. Про надання одноразової матеріальної допомоги Кучеренко Е.А.

27. Про надання одноразової матеріальної допомоги Ломаковій Н.І.

28. Про надання одноразової матеріальної допомоги Малині А.В.

29. Про надання одноразової матеріальної допомоги Мартинюк Р.М.

30. Про надання одноразової матеріальної допомоги Михайлішіну В.М.

31. Про надання одноразової матеріальної допомоги Мокрій М.П.

32. Про надання одноразової матеріальної допомоги Назарьовій Л.В.

33. Про надання одноразової матеріальної допомоги Олефіровій О.В.

34. Про надання одноразової матеріальної допомоги Олійнику К.М.

35. Про надання одноразової матеріальної допомоги Панасенку В.А.

36. Про надання одноразової матеріальної допомоги Сванідзе А.Й.

37. Про надання одноразової матеріальної допомоги Свідерській Л.В.

38. Про надання одноразової матеріальної допомоги Соболю Ф.Ю.

39. Про надання одноразової матеріальної допомоги Сьомику Г.А.

40. Про надання одноразової матеріальної допомоги Титарю О.М.

41. Про надання одноразової матеріальної допомоги Худолій Н.І.

42. Про надання одноразової матеріальної допомоги Чумак О.Г.

43. Про надання одноразової матеріальної допомоги Щербаковій Л.Я.

44. Про надання одноразової матеріальної допомоги Юрченко В.В. 45. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ніфантову Андрію Трохимовичу.

46. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Тіщенку Віктору Пилиповичу.

47. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бажановій Надії Гаврилівні.

48. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бугаєнку Віктору Кузьмичу.

49. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Останській Любові Миколаївні.

50. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Чмир Тамарі Миколаївні.

51. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ляннику Михайлу Івановичу.

52. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Швець Віті Анатоліївні.

53. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Нікуліна Валерія Олексіївна.

54. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Царичанській Любові Іванівні, Пащенко Наталії Іванівні.

55. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Кобеляцькій Ганні Андріївні.

56. Про надання в оренду земельної ділянки на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області для сінокосіння та випасання худоби Гудзь Людмилі Іванівні.

57. Про встановлення сервітуту на земельну ділянку по вул. Миру, 3б в смт. Білики, Полтавського району, Полтавської області Лихоліп Лілії Юріївні.

58. Про надання в оренду земельних ділянок загальною площею 0,0245 га в смт Білики, Полтавського району, Полтавської області АТ «Полтаваобленерго».

59. Про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області щодо зміни цільового призначення відповідно до звернення КП «Білики-Агро» Білицької селищної ради.

60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 15,0 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 6,6050 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

62. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 4,1673 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

63. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,34 га по вул. Степовій в с. Бутенки, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

64. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0 га по вул. Польовій в с. Бережнівка, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,80 га по вул. Польовій в с. Бережнівка, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,40 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,70 га в с. Вишневе, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,40 га по вул. Миру в с. Колодяжне, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,40 га в с. Чумаки, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,6024 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,8480 га по вул. Холодний Яр в с. Жуки, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

72. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,0 га в с. Жуки, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,30 га в с. Рубани, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,9088 га по вул. Українській в с. Мирне, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

75. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,2519 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,50 га по вул. Сонячній в с. Марківка, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

77. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,44 га по вул. Перемоги в с. Свічкареве, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

78. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,9997 га по вул. Яблуневій в с. Трояни, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

79. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,7460 га в с. Червоні Квіти, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

80. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,80 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,6980 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

82. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,25 га в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,0230 га в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

84. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,30 га по вул. Шкільній в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

85. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0 га по вул. Святодухівській в с. Чорбівка, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

86. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5272 га в с. Червоне, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

87. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,60 га в с. Білоконівка, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

88. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 4,90 га по вул. Центральній в с. Комарівка, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

89. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4439 га по вул. Шкільній в смт Білики, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

90. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 6,44 га по вул. Базарній в смт Білики, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

91. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,59 га по вул. Перемоги в смт Білики, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

92. Про продаж земельної ділянки на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Самусенку Миколі Михайловичу.

93. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку площею 38,5598 га в смт Білики, Полтавського району, Полтавської області.

94. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку площею 6,0 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

95. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку площею 4,0564 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

96. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку площею 0,8548 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

97. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку площею 7,0 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

98. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку площею 6,6050 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

99 Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку площею 15,0 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

100. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону на земельну ділянку площею 4,1673 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

101. Про розробку Звіту з нормативної грошової оцінки на земельну ділянку площею 13,4940 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

102. Про проведення аудиту сільськогосподарських земель на території старостинського округу № 1 Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

103. Про проведення аудиту сільськогосподарських земель на території старостинського округу № 3 Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

104. Про проведення аудиту сільськогосподарських земель на території старостинського округу № 5 Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

105. Про проведення аудиту сільськогосподарських земель на території старостинського округу № 6 Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

106. Про проведення аудиту земель в смт. Білики, Полтавського району, Полтавської області.

107. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на земельну ділянку на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Манику Віктору Григоровичу.

108. Про продаж земельної ділянки площею 24,7053 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Манику Віктору Григоровичу.

109. Про продаж земельної ділянки площею 4,5347 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Манику Віктору Григоровичу.

110. Про укладення договору оренди на невитребувані земельні частки (паї) площею 36,25 га з ТОВ Агрофірма «Добробут»

111. Про укладення договору оренди на невитребувані земельні частки (паї) площею 61,52 га з ТОВ Агрофірма «Добробут»

112. Про укладення договору оренди на невитребувані земельні частки (паї) площею 12,92 га з ТОВ Агрофірма «Добробут»

113. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Бабич Ірині Павлівні.

114. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Зінченко Світлані Володимирівні.

115. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Зінченку Сергію Павловичу.

 РІЗНЕ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь