A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 39 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ ВІД 18.10.2023 РОКУ

Дата: 15.10.2023 15:01
Кількість переглядів: 9

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 39 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ ВІД 18.10.2023 РОКУ

 

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Білицької селищної територіальної громади за 9 місяців 2023 року.

2. Про передачу субвенцій з бюджету Білицької селищної територіальної громади у 2023 році.

3. Про внесення змін до бюджету Білицької селищної територіальної громади на 2023 рік.

4. Про схвалення проекту договору про співробітництво

5. Про здійснення державної реєстрації об’єкта нерухомого майна

6. Про надання згоди на безоплатне прийняття державного майна в комунальну власність Білицької селищної територіальної громади.

7. Про створення комунальної аварійно – рятувальної служби Білицької територіальної громади на базі Білицької місцевої пожежної охорони.

8. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бондаренко Ірині Іванівні, Бондаренку Ярославу Вікторовичу.

9. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сабовій Лілії Іванівні.

10. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Копелець Ірині Миколаївні.

11. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кость Тетяні Миколаївні.

12. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Желудковій Олені Матвіївні.

13. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Біленко Надії Іванівні, Сімчишиній Вікторії Дмитрівні.

14. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Бабич Людмилі Олександрівні.

15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Кучеру Олександру Михайловичу.

16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Кучер Ользі Іванівні.

17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Кучеру Артему Олександровичу.

18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Кучер Альоні Олексіївні.

19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в с. Кустолові Кущі, Полтавського району, Полтавської області Кучеру Вячеславу Олександровичу.

20. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Дейнеці Тамарі Миколаївні.

21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Дейнеці Олександру Миколайовичу.

22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Квітневій, 7 в с. Прогрес, Полтавського району, Полтавської області Бондарчук Олені Миколаївні.

23. Про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Миколи Касьяна (бувша Зоріна), 5 в с. Бутенки, Полтавського району, Полтавської області.

24. Про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загального користування, відведеної для цілей поводження з відходами орієнтовною площею 1,0 га в смт. Білики, Полтавського району, Полтавської області.

25. Про надання в оренду земельної ділянки в смт Білики, Полтавського району, Полтавської області для сінокосіння та випасання худоби Педченку Олегу Григоровичу.

26. Про надання в оренду земельної ділянки на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області для сінокосіння та випасання худоби Крайник Лідії Олексіївні.

27. Про надання в оренду земельної ділянки на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області для городництва Бабич Ірині Павлівні.

28. Про надання в оренду земельної ділянки на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області для городництва Зінченко Світлані Володимирівні.

29. Про надання в оренду земельної ділянки на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області для городництва Зінченку Сергію Павловичу.

30. Про надання в оренду земельної ділянки по вул. Степовій, 2 в с. Бутенки, Полтавського району, Полтавської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Костирі Катерині Іванівні.

31. Про надання в оренду земельної ділянки по вул. Ягідній, 7в у с. Свічкареве, Полтавського району, Полтавської області СФГ «Анкор».

32. Про надання в оренду земельної ділянки по вул. Ягідній, 9б в с. Свічкареве, Полтавського району, Полтавської області СФГ «Анкор».

33. Про надання в оренду земельної ділянки по вул. Ягідній, 9в у с. Свічкареве, Полтавського району, Полтавської області СФГ «Анкор».

34. Про надання в оренду земельної ділянки по вул. Ягідній, 9г в с. Свічкареве, Полтавського району, Полтавської області СФГ «Анкор».

35. Про надання в оренду земельної ділянки по вул. Полтавській, 208 в с. Бутенки, Полтавського району, Полтавської області ТОВ «Партнер Агро Груп».

36. Про надання в оренду земельної ділянки по вул. Полтавській, 208Б в с. Бутенки, Полтавського району, Полтавської області ТОВ «Партнер Агро Груп».

37. Про надання в оренду земельної ділянки по вул. Полтавській, 208В в с. Бутенки, Полтавського району, Полтавської області ТОВ «Партнер Агро Груп».

38. Про надання в оренду земельної ділянки площею 0,30 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області ТОВ «Партнер Агро Груп».

39. Про надання в оренду земельної ділянки площею 0,30 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області ТОВ «Партнер Агро Груп».

40. Про укладення договору оренди на невитребувані земельні частки (паї) площею 6,57 га з ФГ «Червоні Квіти»

41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,60 га по вул. Польовій в с. Бережнівка, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0883 га по вул. Полтавській, 39 в смт Білики, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1572 га по вул. Валентина Замкового (бувша 1 Травня), 1а в смт Білики, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,9777 га по вул. Холодний Яр (бувша Колгоспна),28а в с. Жуки, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0 га по вул. Шкільній, 6 в с. Дрижина Гребля, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,9318 га по вул. Центральній, 117 в с. Марківка, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0313 га по вул. Квітневій, 36 в с. Червоні Квіти, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,6744 га на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельну ділянку.

49. Про продаж земельної ділянки на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Нестеренку Василю Григоровичу.

50. Про продаж земельної ділянки на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Сенчук Ользі Миколаївні.

51. Про продаж земельної ділянки на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області Недавньому Вадиму Анатолійовичу.

52. Про розгляд заяви Піскуна Станіслава Олександровича щодо внесення змін до договору оренди від 28.01.2022 року.

53. Про надання одноразової матеріальної допомоги Богомаз К.Д.

54. Про надання одноразової матеріальної допомоги Деревянко А.А.

55. Про надання одноразової матеріальної допомоги Дерев’янку В.В. 56. Про надання одноразової матеріальної допомоги Додатко М.В.

57. Про надання одноразової матеріальної допомоги Іванко Л.В.

58. Про надання одноразової матеріальної допомоги Іскакову М.Д.

59. Про надання одноразової матеріальної допомоги Карманенку В.М. 60. Про надання одноразової матеріальної допомоги Клименко Л.О.

61. Про надання одноразової матеріальної допомоги Колодяжній Л.В.

62. Про надання одноразової матеріальної допомоги Костирі К.І.

63. Про надання одноразової матеріальної допомоги Лаврик В.В.

64. Про надання одноразової матеріальної допомоги Латиш Н.І.

65. Про надання одноразової матеріальної допомоги Лебедину П.Г.

66. Про надання одноразової матеріальної допомоги Павлик О.Л.

67. Про надання одноразової матеріальної допомоги Пугач Л.М.

68. Про надання одноразової матеріальної допомоги Пурик І.І.

69. Про надання одноразової матеріальної допомоги Пшеничці Г.П.

70. Про надання одноразової матеріальної допомоги Рубану В.В.

71. Про надання одноразової матеріальної допомоги Руденко Г.П.

72. Про надання одноразової матеріальної допомоги Сивець О.С.

73. Про надання одноразової матеріальної допомоги Черновій О.М.

74. Про надання одноразової матеріальної допомоги Чумак В.О.

75. Про надання одноразової матеріальної допомоги Шинкаренко Р.Г.

76. Про надання одноразової матеріальної допомоги Явтушенку В.П.

77. Про звернення депутатів

 РІЗНЕ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь