A A A K K K
для людей із порушенням зору
БІЛИЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавського району Полтавської області

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 31 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ ВІД 23.03.2023 РОКУ.

Дата: 20.03.2023 14:05
Кількість переглядів: 14

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

31 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ ВІД 23.03.2023 РОКУ.

 

  1. Про заслуховування інформації про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Решетилівської окружної прокуратури на території Полтавського району упродовж 2022 року.

 

  1. Про затвердження Стратегії розвитку комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Білицької селищної ради» до 2025 року.

 

  1. Про внесення змін та затвердження Статуту Білицького краєзнавчого музею у новій редакції.

 

  1. Про внесення змін та затвердження Статуту підприємства комунальної служби «Старт» у новій редакції.

 

  1. Про внесення змін та затвердження Статуту комунального підприємства  «Бутенківське»  Білицької селищної ради у новій редакції.

 

  1. Про організацію харчування дітей у закладах  загальної середньої освіти Білицької селищної ради у 2023 році.

 

  1. Про затвердження Комплексної  Програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Білицької селищної територіальної громади на 2023 рік.

 

  1. Про затвердження Програми «Створення та використання продовольчого та матеріального резерву для запобігання і наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Білицької селищної територіальної громади».

 

  1. Про затвердження Програми фінансової підтримки Полтавської області на 2023 рік в умовах воєнного стану.

 

  1. Про внесення змін до бюджету Білицької селищної  територіальної громад на 2023 рік.

 

  1. Про передачу субвенцій з бюджету Білицької селищної територіальної громади у 2023 році.

 

  1. Про надання одноразової матеріальної  допомоги.

 

  1. Про безоплатну передачу громадянам в приватну власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

 

  1. Про виділення в натурі земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Білицької селищної ради, Полтавського району,  Полтавської області Логвину Петру Яковичу.

 

  1. Про надання в постійне користування земельної ділянки по вул. Молодіжній,29а в с. Жуки, Полтавського району,  Полтавської області  ПКС «Старт».

 

  1. Про надання в постійне користування земельної ділянки по вул. Пристанційній, 2р в смт. Білики, Полтавського району,  Полтавської області ПКС «Старт».

 

  1. Про надання в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області ФГ «Громада»  

 

  1. Про надання в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області ФГ «Покрова-2006».

Фото без опису

 

  1. Про надання в оренду земельної ділянки  в селі Свічкареве, Полтавського району, Полтавської області ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

 

  1. Про надання в оренду земельної ділянки  в селі Бережнівка, Полтавського району, Полтавської області ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

 

  1. Про пооб’єктний перелік робіт з інвентаризації земельних ділянок зайнятих полезахисними лісовими смугами на території Білицької селищної ради, Полтавського району, Полтавської області.

 

  1. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території Білицької селищної ради Полтавського району, Полтавської області та проведення державної реєстрації права комунальної власності за територіальною громадою в особі Білицької селищної ради на земельні ділянки.

 

  1. Про надання громадянам в оренду земельних ділянок на території Білицької селищної ради Полтавського району, Полтавської області для сінокосіння і випасання худоби.

 

РІЗНЕ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь